veď ja viem
vlastne som aj zabudol napísať, keďže sa to tak narýchlo zomlelo, čo sa všetko na 740iL urobilo. Odkedy som kúpil auto na diely, tak som postupne dal do poriadku alebo vymenil nasledovné: vymenil som 16:9 za 4:3, doplnil chýbajúci CD menič, pozapájali sme a naletovali všetky káble, ktoré boli vzadu nejakým spôsobom poškodené alebo nezapojené, výmena MK3 za MK2 - aspoň to konečne fungovalo, vymenené a opravené všetky dverové tapacíre (vďaka Spooner), vymenené prevalené LZ dvere vrátane kabeláže, výmena motorčekov zadných opierok hláv, výmena spätných zrkadiel (vytečených), výmena vodičovho bezpečnostného pásu, poškodenej lakťovej opierky, multifunkcie na volante, motorčeku tempomatu, pravého zadného čidla ABS. Pomerne vážny problém sa ukázala ako podlaha kufra, ktorá bola totálne KO a plynová bomba mohla kedykoľvek vypadnúť, takže išla nová + von výfuky remusy a dali sme originál zo 740iL a nepoškodený zadný nárazník. Ako posledná vec sa auto znížilo cez nivo, nastriekali sa prahy čiernou farbou a plán bol nová stropnica ktorú ešte k autu dodám
pár posledných foto a potom sa budem venovať už len 750iL