tečie tam z NIVA a z toho T-čka jedna hadička... brzdové vyzerajú v poriadku. Ale kuknem to ešte poriadne tento týždeň čo bude. Nádrž? Mal by som meniť? Viem, že zvykli hrdzavieť...
a interiér... TOTO mi je inšpiráciou! (Spooner zo 7er.cz)
Prílohy
Naposledy upravil/-a korado v Sobota, 22. Februára 2014, 11:58, upravené celkom 3 krát.
Po dnešnej ostrejšej jazde som do tej svine dolial dva litre oleja... Vyzerá to, že sa budem musieť pozrieť tej olejničke viac na zúbok a odložiť "blbostičky" na neurčitok a doladiť ten technický stav...
ale jeden apdejt máme: vymenili sme MK4 jednotku za MK3 a konečne mi ide GPS
to ti slušne potiahlo toho oleja môj tip - gufera ventilov?
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
hlavne je ze mne sa jedna mk3 doma povaluje uz pol roka
btw co si spravil s tou mk4?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
zas ak je to potečené z vonka tak to nie je tragedia, tých pár tesnení sa dá vymeniť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."