Skoda, ze len podla BC. Kludne si tam nastavim nizsiu korekciu a pojdes plakat.
odfotím vám moje BC plakať bude každý
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
A kam chodis tankovat do hainburgu a co tam tankujes? Rozmyslam zeby som tam mozno isiel prvykrat natankovat, som sa tomu stranil ale som zvedavy na spotrebu
Donesiem v stredu? Krásne sú, ako nové, ešte aj taký pach majú ako čerstvo vytlačené... Chodím na JET-ku, iba tam, už cca rok a pol, na konci Hainburgu, ako je ten kruhový objazd. Dostane štyri striekačky VIF-ka (cca 80ml) a potom plnú
Pekna koza na tych katalogoch. Inak Maco, v sobotu zrejme pojdem, urcite sa to oplati vyskusat, usetris, prevezies sa, cize v podstate neusetris, ale aspon som kludnejsi co sa tyka kvality. Inak treba ist tankovat do 12:00.
Dones som zvedav Som ti vravel ze ako nove, aj tie moje...
Chcem skusit ten dojazd a tak ze co to porobi aj s celym autom lebo tankujem na shellke kde mam zo vsetkych najvyysi dojazd no vzdy nabeham len 900km +-