Jak to dopadne, ze dame stretko niekde v blave a zavolas, ze sa ti pojebal automat, lebo ma polmega, tak neprides
Tak za prvé - Blava hovoria len cezpoľní čo tu maximálne tak prespia a k mestu nemajú žiadny vzťah, Blava je potok pri Trnave (http://sk.m.wikipedia.org/wiki/Blava) Za druhé - o mňa ani o manuta sa neboj! Prídeme! Tak kedy a kde?! Hm?!
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Zabite ma ale, ja hovorim Blava a som rodeny Bratislavcan mne sa paci to skratenie a beriem to ako skrateny vyraz, nie nove slovicko B(ratis)lava
Trosku mi to pripomina Blower takze mozno preto chcem sa ale vratit k E38, ktoru mas :) neplanujes dorabat dvbt, pripadne pripojenie na nieco 'inteligentnejsie' ako Terestrialne vysielanie a CDcka?
ps.: lepsie bolo preßburg a engerau
Alles unter 6 Zylinder ist assi! BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA