... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
BMW.Rocky
Autor témy
Auto: E36 325 tds
Kraj: Banskobystrický

Re: [E36 318IS] Moje prvé bmw

Nedeľa, 17. Marca 2013, 11:34

tak na aute je nahodený štelovák takže auto je znížen

zadok je nižší ako predok, lebo predomnou majitel mi hovoril že nemohol vojst do garáže či čo tak predok dal troška vyšie

Pondelok mi ide auto do servisu aj tak, malo ísť Piatok len chlapi by mi to neurobili lebo mali plno tak som im povedal na Pondelok.
Idú mi zapájať tú ručnú, olej sa ide meniť, hmlovky zapojia rovno, a taktiež sa spustí predok dole nižšie.

Fotky sú úplne nekvalitné, takže to na ho*no ukazuje.

Hajecek
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 17. Marca 2013, 11:39

ja som chcel na mojom aute riesit presne opacne veci cele ho dat do co najviac ciernej farby a davat kriklavo zelene doplnky ... tu v blizkosti bratislavy poznam chalana co vyrezava takto veci, nalepky, co mu das to ti spravi a chcel som mat nejake napisi na aute (mozno si nekdo povie tuzing ale mne sa to sakra paci) konkretne som tam chcel dat vyrezat nalepky s napismi znaciek co mam na aute alebo napisi skratka hocijake .. na take ozivenie a aby to ladilo ... ty mas zase zelene casti na aute a preto by som to riesil tak ze by som nane dal cierne napisi aby to tak moc nekricalo ... myslim si ze by to mohlo vyzerat dost dobre
to Dog: ja ti neviem ale ja mam auto o 4cm dole a chcem dat bud preok este o 2 nizsie alebo zadok o 2 vyssie (co je realnejsie) a ze by som mal nejake kompelxy kvoli tomu ze to nebude znizene neviem ... skor sa mi paci ked ma to auto zadok vyssie zalezi myslim si ze od majitela auta ... keby si mal kazdy pozerat na to co hovoria iny a riadit sa podla toho kde by sme boli ? .. ako je to kazdeho nazor a nechcem sa tu hadat ale myslim si ze zalezi na nom jak to spravi ci to znizi a tak ... myslim ze uz aj pisal ze pojde nizsie aj tak ... ale aby malo znizenie neco spolocne s tym aky to ma styl ... to auto je styl uz samo o sebe si myslim ... peace :D
ja ti fandim konecne nekdo kto ma podobny vkus na zelenu a ciernu jak ja :D

BMW.Rocky
Autor témy

Nedeľa, 17. Marca 2013, 11:55

Hajecek napísal:
ja som chcel na mojom aute riesit presne opacne veci cele ho dat do co najviac ciernej farby a davat kriklavo zelene doplnky ... tu v blizkosti bratislavy poznam chalana co vyrezava takto veci, nalepky, co mu das to ti spravi a chcel som mat nejake napisi na aute (mozno si nekdo povie tuzing ale mne sa to sakra paci) konkretne som tam chcel dat vyrezat nalepky s napismi znaciek co mam na aute alebo napisi skratka hocijake .. na take ozivenie a aby to ladilo ... ty mas zase zelene casti na aute a preto by som to riesil tak ze by som nane dal cierne napisi aby to tak moc nekricalo ... myslim si ze by to mohlo vyzerat dost dobre
to Dog: ja ti neviem ale ja mam auto o 4cm dole a chcem dat bud preok este o 2 nizsie alebo zadok o 2 vyssie (co je realnejsie) a ze by som mal nejake kompelxy kvoli tomu ze to nebude znizene neviem ... skor sa mi paci ked ma to auto zadok vyssie zalezi myslim si ze od majitela auta ... keby si mal kazdy pozerat na to co hovoria iny a riadit sa podla toho kde by sme boli ? .. ako je to kazdeho nazor a nechcem sa tu hadat ale myslim si ze zalezi na nom jak to spravi ci to znizi a tak ... myslim ze uz aj pisal ze pojde nizsie aj tak ... ale aby malo znizenie neco spolocne s tym aky to ma styl ... to auto je styl uz samo o sebe si myslim ... peace :D
ja ti fandim konecne nekdo kto ma podobny vkus na zelenu a ciernu jak ja :D

Ďakujem za názor, no mne sa to tiež práve páči zelená a čierna proste neviem no bude to tak a bodka :D :) hlavne ide oto že sa to páči mne :) ale ten predok akože určite pôjde dolu to som povedal hned na začiatku ako som auto doniesom domov :) a teraz si mi dal troška do hlavy chrobáka stými nálepkami na to lipko :D v celku si to už viem aj predstaviť a mohlo by to ukázať super :) a tuzing by som to nenazval, nemusíme mať všetci také isté autá :)

treba špekulovať nové veci :) zato nedáme nič.

Hajecek

Nedeľa, 17. Marca 2013, 11:58

BMW.Rocky napísal:
Ďakujem za názor, no mne sa to tiež práve páči zelená a čierna proste neviem no bude to tak a bodka :D :) hlavne ide oto že sa to páči mne :) ale ten predok akože určite pôjde dolu to som povedal hned na začiatku ako som auto doniesom domov :) a teraz si mi dal troška do hlavy chrobáka stými nálepkami na to lipko :D v celku si to už viem aj predstaviť a mohlo by to ukázať super :) a tuzing by som to nenazval, nemusíme mať všetci také isté autá :)

treba špekulovať nové veci :) zato nedáme nič.

:thumbup:

Hajecek

Nedeľa, 17. Marca 2013, 12:00

ja som tam mal nahodene aj zelene rozptylove sklicka zelene hmlovky (teda kriklave) a mal som taky pocit ze to je uz trosku moc tie hmlovky sa mi uz nepacili preto som ich chcel streknut zatmavovacim spreyom no k tomu som sa uz jaksi nedostal lebo som skoncil autom v strome :? ale hned jak to spravim tak sa zase zacnem hrat s takymito vecami ... a inak co to su za disky ?

BMW.Rocky
Autor témy

Nedeľa, 17. Marca 2013, 12:02

to lipko polepím nejakými nálepkami teda :) hajecek dík za nápad, idem hned nejaké nájst a hned aj objednám :P

áá disky no dobrá otázka ale rád by som vedel aj ja odpoved zystím poviem :) nejako som sa ku tomu ani nedostal :)

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Nedeľa, 17. Marca 2013, 12:41

zase s nalepkami to netreba prehanat, totto nieje nfs UG..

mne sa zas to lipko kriklave paci, celkom mi to tak ladi, ale tie ladvinky mi skor biju do oci.. to je len moj nazor.. :)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

FastHaly
Kraj: Košický

Nedeľa, 17. Marca 2013, 12:46

čo to máš za poťahy na tých sedačkách ?? daj preč veď tie sedaćky sú v peknom stave... , a k tomu zníženiu obuj tam letné dopredu niečo 205/40 R17 a do zadu 215(225)/40 R17 a bude to super + znížiť, lebo predok neviem či znížiš tie gumy sú dosť vysoké a pri úplnom vytočení to bude šúchať, ináč štelovák je tam LowTec takže na znižovanie je ešte možností až až , teraz je asi v polke

BMW.Rocky
Autor témy

Nedeľa, 17. Marca 2013, 12:55

FastHaly napísal:
čo to máš za poťahy na tých sedačkách ?? daj preč veď tie sedaćky sú v peknom stave... , a k tomu zníženiu obuj tam letné dopredu niečo 205/40 R17 a do zadu 215(225)/40 R17 a bude to super + znížiť, lebo predok neviem či znížiš tie gumy sú dosť vysoké a pri úplnom vytočení to bude šúchať, ináč štelovák je tam LowTec takže na znižovanie je ešte možností až až , teraz je asi v polke

poťahy tam už niesu :) ked som to ešte fotil dneska tam ešte boli, ale hned som ich dal aj dole :)

BMW.Rocky
Autor témy

Nedeľa, 17. Marca 2013, 18:09

Ludia neviete čo môže byť na chybe išiel som domov s mesta a zrazu len dym s pod kapoty. Auto sa mi neprehrievalo normálne išlo, aj do otáčok všetko klapalo, len mi tiekla voda s pod auta, lenže dym mi nešiel od chladiča ale niekde pri čelnom skle. Pozeral sa mi nato kamarát mechanik len tak pri garáži tak mi hovoril že by to mohla byť len nejaká hadička ale neviem mi tiež nič viac povedať, zajtra idem ku nemu do servisu. A na motore aj vidno postriekane vodou.

V chladiči mi ostala voda asi tak do trištvrte.

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016

Nedeľa, 17. Marca 2013, 18:20

to bude len dáka hadička ... nič vážne...keď ju budeš meniť, tak vymeň rovno všetky, to je pár eurová investícia
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 17. Marca 2013, 19:19

to bude priruba na motore,su tam dve-obydve umele,jedna znich bude KO,chekni moj pribech tiez som menil-hold ked tom clovek naklada :twisted:
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

BMW.Rocky
Autor témy

Nedeľa, 17. Marca 2013, 19:22

Šubo napísal:
to bude priruba na motore,su tam dve-obydve umele,jedna znich bude KO,chekni moj pribech tiez som menil-hold ked tom clovek naklada :twisted:

na kolko ťa višla oprava cca ? :)

BMW.Rocky
Autor témy

Utorok, 19. Marca 2013, 21:09

Takže auto zase chodí :) bola prasknutá len nejaká chadička ale sakra ja som zabudol že aká lebo som bol celý rád že to bola len hadica :)

Hned sa vymenili aj čapy na predon lavom kolese :) ostatné su všetky poriadku.

Niekde kváral olej, nevedeli sme skade ked to bolo potečene, tak mechanici vyvapkovali celý motor a uvidíme piatok pôjdem na prehliadku :)

inak auťíčko je bezproblémov zaťial :) zajtra hodím nejaké foto :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných