... všetko o BMW ...
Hajecek napísal:ja som chcel na mojom aute riesit presne opacne veci cele ho dat do co najviac ciernej farby a davat kriklavo zelene doplnky ... tu v blizkosti bratislavy poznam chalana co vyrezava takto veci, nalepky, co mu das to ti spravi a chcel som mat nejake napisi na aute (mozno si nekdo povie tuzing ale mne sa to sakra paci) konkretne som tam chcel dat vyrezat nalepky s napismi znaciek co mam na aute alebo napisi skratka hocijake .. na take ozivenie a aby to ladilo ... ty mas zase zelene casti na aute a preto by som to riesil tak ze by som nane dal cierne napisi aby to tak moc nekricalo ... myslim si ze by to mohlo vyzerat dost dobre
to Dog: ja ti neviem ale ja mam auto o 4cm dole a chcem dat bud preok este o 2 nizsie alebo zadok o 2 vyssie (co je realnejsie) a ze by som mal nejake kompelxy kvoli tomu ze to nebude znizene neviem ... skor sa mi paci ked ma to auto zadok vyssie zalezi myslim si ze od majitela auta ... keby si mal kazdy pozerat na to co hovoria iny a riadit sa podla toho kde by sme boli ? .. ako je to kazdeho nazor a nechcem sa tu hadat ale myslim si ze zalezi na nom jak to spravi ci to znizi a tak ... myslim ze uz aj pisal ze pojde nizsie aj tak ... ale aby malo znizenie neco spolocne s tym aky to ma styl ... to auto je styl uz samo o sebe si myslim ... peace
ja ti fandim konecne nekdo kto ma podobny vkus na zelenu a ciernu jak ja
BMW.Rocky napísal:Ďakujem za názor, no mne sa to tiež práve páči zelená a čierna proste neviem no bude to tak a bodka:) hlavne ide oto že sa to páči mne :) ale ten predok akože určite pôjde dolu to som povedal hned na začiatku ako som auto doniesom domov :) a teraz si mi dal troška do hlavy chrobáka stými nálepkami na to lipko
v celku si to už viem aj predstaviť a mohlo by to ukázať super :) a tuzing by som to nenazval, nemusíme mať všetci také isté autá :)
treba špekulovať nové veci :) zato nedáme nič.
FastHaly napísal:čo to máš za poťahy na tých sedačkách ?? daj preč veď tie sedaćky sú v peknom stave... , a k tomu zníženiu obuj tam letné dopredu niečo 205/40 R17 a do zadu 215(225)/40 R17 a bude to super + znížiť, lebo predok neviem či znížiš tie gumy sú dosť vysoké a pri úplnom vytočení to bude šúchať, ináč štelovák je tam LowTec takže na znižovanie je ešte možností až až , teraz je asi v polke
Šubo napísal:to bude priruba na motore,su tam dve-obydve umele,jedna znich bude KO,chekni moj pribech tiez som menil-hold ked tom clovek naklada