Ahojte chalani :) Tak asi po 2 mesiacoch,ako som tu pýtal rady sa k vám pridávam.Kúpil som si svoje prvé auto v živote.

Je to 530xD rv 7/2007,je dovezené z Talianska,so serv.knihou,servisované stále po 10 - 15tis.km. ma 150tis km a bola na ňom 11x serv.prehliadka :) Je to auto sekretárky riaditeľa BMW servisu.V neskutočnom stave. Neopotrebované,čistučké a s krásnym zvukom.Keď som ho kúpil bolo 2dni v servise.Menili mi olej v celom aute,(aj keď vraj menený bol,odporučili mi ho vymeniť,vraj keď sa ide auto predať,napíšu že všetko bolo menené,ale v skutočnosti by to pred predajom naozaj spravil len blázon)filtre,kúpil som nové brzdové obloženia,nové pneu a dal doplniť klímu.Ešte mi menili snímač na recykláciu výfukových plynov,lebo auto slabšie kúrilo a v BMW servise povedali že to je príčina,tak my to spravili,dalej sa zistilo že auto má stále otvorený obeh vody,tak som nechal spraviť aj to a konečne som sa mohol vydať na cestu

.Za 2týždne som s priateľkou prešiel cca 4000KM.Je to úžasný pocit viesť sa na vlastnom aute a ešte BMW. Sranda bola aj keď ma zastavil policajt,najprv auto 5x obišiel a potom s neho vypadlo skadiaľ mám to auto

Na čo som mu odpovedal že som si ho kúpil a ak nemá ďalšie otázky,radi by sme pokračovali v ceste. Tak mi bez slova vrátil doklady a odišiel... Niesom žiadny fotograf

Úpravy plánujem akurát tak nové elektróny a možno subáč,čo som nosieval v octávke.