Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:23
kedze fotky budu neskor,tak aspon opisem auto,a jeho pribeh.moje prve auto bola starucka mazda 626 2.0i.ale kedze uz dosluhovala a potrebovala riadnu generalku,tak som sa rozhodol ju radsej predat a kupit nieco lepsie.lenze som nevedel co.inspiraciu som dostal ked ma kamarat bol previest na svojom bmw e36,hned som vedel,ze to je auto,ktore mi bude po vsetkych strankach vyhovovat.tak som zacal hladat.po obhliadke asi troch aut,ktore na fotkach vyzerali super,ale v skutocnosti boli v otrasnom stave,som to uz chcel vzdat.ked tu zrazu,som na nete zbadal krasnucku e36stku,okamzite som volal,o dve hodiny som sa na nom vozil,a na druhy den uz bolo moje.bol to super pocit.konecneee.bolo na nom vsak par zavad,o ktorych mi majitelka povedala a boli aj ocividne.prvy problem bol deravy vyfuk,ktory mi dokonca o dva dni odpadol.nechcel som tam davat seriovy,rozhodol som sa,ze ked vyfuk tak poriadny,tak som kupil sebring.dalsi problem bol z palivovym filtrom,auto nechcelo ist do otaciek,dalej problem s hydrostelmi a vackou.kupil som cely vrch z buracky,ale neni to uplne idealne riesenie.motor stale nejde tak ako ma,ale riesi sa to.potom prisla vymena tlmicov,za vybornu cenu som zohnal bilsteiny,potom sportove pruziny zn.MAD,znizenie cca 4 az 5cm.dalsi problem bol v interieri,bola tam predrata soferova sedacka,nasiel som sedacky z e46,ako nove.uz su tam.maju lepsi tvar aj material je lepsi.potom nasledovala vymena riadiacej paky,laktova opierka,trojramenny volant.zvonku som nechal povodne kolesa 16stky,myslim ze su v pohode.prednu masku som zmenil z chromovej na ciernu,a nastriekal som zadny naraznik v style M.este tam dam folie.k tej farbe sa budu hodit.mimochodom je to zvlastna verzia so zadnymi kotucami,co sa na 316 nevidi,musim este nastriekat prasiatka,lebo ich povodna farba je uz prehrdzavena a auto bude po vzhladovej stranke celkom v pohode,nechcem tam robit nejake extremy,viac sa mi paci decentnost.takze ak budu tie fotky tak poradte,posudte,kritizujte.tesim sa na to.haha