... všetko o BMW ...
Hugino napísal:No podľa VINka to nemalo ani xenóny a ani tempomat.....neviem z čoho si usúdil, že by to malo byť búrané a následne polepené...
Hugino napísal:Áno vďaka za info, už som na to pokukoval ale vravím že zatiaľ mi to nechýba :) možno časomTak keby tam len tempomat chýbal, ale k tomu ti chýba aj celá multifunkcia na volante a bez toho to vyzerá strašne cigánsky. Ak by si chcel, tuto Maťo z Autotechniku predáva nato retrofit
2RBA napísal:Ten prepinač nieje vidieť cely tak si sa asi sekol. A vitaj medzi nami kombajnistami s titansilber farbou.podla všetkeho to vyzera tak že auto bolo burane na predok a len sa vymenili svetla za nonxenon a za volant bez multifunkcie lebo ked si pozrieš foto introšu tak vidno na prepinači svetiel :)
nadro napísal:Ahoj, ďakujem :)Ten prepinač nieje vidieť cely tak si sa asi sekol. A vitaj medzi nami kombajnistami s titansilber farbou.
Majo74 napísal:Ahoj, ďakujem :)
Tvoje vlákno mám prečítané celé
Hádam Ti to pomohlo a načerpal si inšpirácie. Pekný deň.
Marošš napísal:Welt autodiely, predajňa v NR. Kupoval som ich s viacerými vecami, nepamätám si už koľko stáliViem ze nie v tesku...