... všetko o BMW ...
matyson napísal:sem tam ho stretavam v ZH,ešte tam jazdi jedno dvojča,ale sedan.
Ta e30ka je Metodova že?
dufusko napísal:
špinavé palivové vedenie , palivový filter pripomínal igelitový sáčok. Po výmene palivového filtra nastala obrovská zmena , ale ešte to nebolo v poriadku. Hocikedy s ním tak trhlo , že som si myslel , že ho vytrhne zo silentblokov. Potom som použil nasledujúci prípravok http://www.liqui-moly.cz/detail/vyplach ... eselmotoru a vymenil žhaviče. Od toho momentu báwo pradie ako mačka......
mareko258 napísal:krasny kombik , tieto kola co mas na leto tie zboznujem su spicove,....nech ti auticko sluzi nadalej bez problemov..
ZIBRO120 napísal:ako sa pouziva ten pripravok?
YaNy napísal:Ahoj, vyzera super, mam par otazok; ladvinky v kapote si striekal alebo kupil uz cierne? Tie ostrekovace svetiel su funkcne a z coho su? Ma origo radio (mam to iste co ty) nejake cince alebo jacky, popripade ako sa k nim dostat?
YaNy napísal:...mam touring tak to tam pohladam. Este k tym ostrekovacom, mas aj tu origo nadobku s motorcekom alebo to mas len dorabane na ostrekovaci na okna? Origo vyjdu cca 25 za kus a toto nieje zly napad a celkom nenapadne to vyzera