Nedeľa, 29. Apríla 2018, 23:08
Pani, pomozte mi odhadnut cenu. Auto ma 314tis km, mam firmu v Topolcanoch, byvam v BA, takze pomerne caste presuny po dialnici, ziadne mestske vozenie. Ako som pisal v mojom pribehu, auto ma nove rozvody (vsetky 3 retaze + prislusenstvo), repasovane vstreky, repasovany alternator, repasovane turbo (vlnovec mellet) a nastavenu elektronicku regulaciu, novu vodnu pumpu, hlavnu remenicu, remene a kladky, predne pruziny, predne ramena, vsetky tlmice, brzdy, silenbloky, capy riadenia a ine podvozkove diely .... pretesneny diferak, opravene kable v pantoch (choroba e61), novy DPF+KAT... teraz aj nove celne sklo, kedze som chytil kamen. Pouzivali sa sucastky bud original BMW, alebo najkvalitnejsia prvovyroba, Lemforder a podobne. Vybava je tiez fajn, vyhrievane sedacky, elektrochormaticke spetaky, tempomat, airbagy, v predu, vzadu, tiez aj hlavove, spolu 8 x, aktivne opierky hlavy, elektonicke tazne, denne svetenie, imobilizer plus alarm, dojazdova rezerva, retaze, zimne, letne koberceky, light paket, HDD, navi, bluetooth a podobne ... a cierny strop vyzera luxusne :-)
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Naposledy upravil/-a
vladoslavo v Pondelok, 30. Apríla 2018, 00:04, upravené celkom 4 krát.