... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Ved tam píšem ked 335i načipuješ seriová M3 nedá niekedy mám dojem že tu ludia reaguju a ani si neprečitaju čo som napísal,a porovnavam to preto lebo 335i je ovela lacnejšia varianta ako M3 a pritom može byt aj rychlejšiaA M3 moc už nenačipuješ hore,kdež to 335i ma obrovske rezervy,a hlavne po čipe obrovský točivý moment hned od spodu preto mu M3 nestiha aj ked ta 335i bude čipnuta "len" do 400PS
A ked preteba nie je dobrý zvuk 335i ale diesel sa ti luby ked si si ho kupil tak neviem
Moje daleké buduce auto bude určite bud E46 M3 alebo 335i E92
PS : Tu spotrebu mam priamo z oficial stranok BMW 335i mimo mesta 6,3L kombinovaná 8,4 to je kvalita čo a realne to vleze do 10L samozrejme pri normalnej jazde,v faceliftovej 335i je vynovený motor nemá už dve turbá ale ma TwinScroll turbo,a spotreba išla dole 225kw ostalo,a xd ma vačšiu spotrebu,ale stale si stojím za tym coupe jedine zadok,jednak to bude nižšie,da sa to pripadne ešte znižit,menej to žere,a viac sa zo zadkom vyblaznim ked nan pustím 306koní,ved kvoly zadku si kupujeme BMW nie?
Romeo napísal:Tvoj primitívny príspevok bol velmi hodnotny pre toto forum.ty sa tak vyblaznis s 306 PS okolo stlpu..
//MPower napísal:predaly