... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
mmracing.sk

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: moje bawo- 524td.. : ) postupne sa rysuje : )

Nedeľa, 4. Októbra 2009, 23:06

Z tých ladviniek si asi vezmem aj ja príklad. Ale skončí to pri homemade Shadow line

Pekné auto a málokto vie koľko si sa s ním vytrápil. Snáď sa nám raz splní sen a miesto náradia a mŕtvol :lol: budeme v kufri voziť .... vzduch :bmwball:

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 4. Októbra 2009, 23:43

Cosmo napísal:
Z tých ladviniek si asi vezmem aj ja príklad. Ale skončí to pri homemade Shadow line

Pekné auto a málokto vie koľko si sa s ním vytrápil. Snáď sa nám raz splní sen a miesto náradia a mŕtvol :lol: budeme v kufri voziť .... vzduch :bmwball:

nie vzduch.. perinuu :lol: :lol: :mrgreen: ale fakt.. ked uz mam sklapacie sedacky, tak to bude supeeeer...
tie ladvinky su fakt velmi pekne, ta matna tam je super.. uz mam aj listy kolo okien streknute aj nalepene, este mi treba streknut tie co su vodorovne pod oknami, vlastne na dverach.. a vyskusam asi aj tie kola na cierno..
moj nazor.. homemade tuning si cenim zo vsetkeho najviac.. som si kupoval tuning casopis dokial tam boli autka, kde sa majitelia sami natrapili, vymyslali, prisposobovali.. vtedy sa mi to pacilo.. teraz je to o tom, ze prachaty typek, povolanim syn, nabehne na tuning portal, objedna si tuctove spojlere vyrobene priamo na auto, da si to spravit do servisu, nalakovat a vsetko kolo toho, jeho roboty je tam tak 2%.. je to sice pekne, ale pre mna to nema ziadnu hodnotu, a neocenim to.. ocenim vlastnu pracu a tvorivost..
navyse v domacich podmienkach je ovela ovela narocnejsie robit vsetky tieto upravy a vzhladom sa vyrovnat tym na mieru vyrobenym, prisposobenym v servisoch, lakernach a inych specializovanych firmach.. maaaloktore homemade tuning auto vyzera pekne.. ale ked uz vyzera, tak to aj ludia ocenia ovela viac ako tie zbuchane za par tyzdnov s hrcou penazi vo vrecku..
pomalicky si pekne budeme prisposobovat autka nasich predstavam a potrebam.. podla mna smelo do toho.. budes mat z toho ovela vacsiu radost ked si to spravis sam.. :wink:
.

Cosmo

Nedeľa, 4. Októbra 2009, 23:53

=D> =D> Lepšie si to nemohol napísať

Cesta hrdinu je nebezpečná. Môžes padnúť alebo možeš vzlietnuť. Záleží len natom, aby si to urobil z tých najlepších dôvodov. Pomáhať ostatným, to z teba robí skutočného hrdinu.
zdroj: film superhrdina

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 5. Októbra 2009, 00:12

poriadne nalešti auto a poriadne ho nafoť s poriadným foťákom a nie mobilom :wink:

xtreme
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 00:21

Kraken napísal:
poriadne nalešti auto a poriadne ho nafoť s poriadným foťákom a nie mobilom :wink:

to ma cas.. :wink: presne som nad tym rozmyslal.. a to si necham ako prekvapenie na zaver.. :wink: bo viem ze ta lesticka spravi zazraky.. :P az ked budu kola cierne, predlzenie strechy nalepene, lipka nalepena, listy na dverach vymenene, osetrene miesta od hrdze, a znizene.. sam sa velmi tesim na ten moment.. :-k :mrgreen:
.

Kraken

Pondelok, 5. Októbra 2009, 00:58

ne tak som myslel že preleštiť lak leštičkou, ale len tak tempopastou, prípadne umyť a navoskovať, to sa dá hocikedy, si začni zvykať už teraz umývať auto, ak z toho chceš mať pekné auto tak ho budeš musieť aj pravidelne čistiť, no a niekoho kto má dobrý foťák tiež nieje ťažké zohnať, takže šup šup do toho nech je tu zopár pekných fotiek

xtreme
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 10:41

Kraken napísal:
ne tak som myslel že preleštiť lak leštičkou, ale len tak tempopastou, prípadne umyť a navoskovať, to sa dá hocikedy, si začni zvykať už teraz umývať auto, ak z toho chceš mať pekné auto tak ho budeš musieť aj pravidelne čistiť, no a niekoho kto má dobrý foťák tiež nieje ťažké zohnať, takže šup šup do toho nech je tu zopár pekných fotiek

inak to ma nikdy nenapadlo ze z toho mojho moze byt pekne auto.. :wink: :mrgreen: ale fakt.. stale to bol len vrak a ja som pocuval zo vsetkych stran az to dam do srotu alebo sa toho zbavim.. ale myslim ze postupne by z toho aj daco mohlo byt.. :wink: s lestickou som este vobec nepracoval, ani auto nikdy nevoskoval, viem ze si na to budem musiet zvyknut, ale fotky dam az po tych planovanych upravach.. dufam ze tak do dvoch tyzdnov.. :mrgreen: jaaaaj, to by boli casy kebyze moja jedina starost je umyt a navoskovat autko.. =D>
.

Milosss

Pondelok, 5. Októbra 2009, 10:54

To pri tychto starsich autach asi nikdy nebude :mrgreen: Ale myslim ze sme s tym zmiereny, teda aspon ja urcite, ze vzdy bude daco sa autu povenovat, a spravim to zatial s radostou.
Ale tvoje nervy by som chcel mat, neviem ci by som to dotiahol az do takehoto konca, velka cest, malo ludi by to dokazalo. A verim ze za chvilu z toho bude fakt fesak so super spotrebou :wink:
Nur Original ist Legal.

xtreme
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 11:05

Milosss napísal:
To pri tychto starsich autach asi nikdy nebude :mrgreen: Ale myslim ze sme s tym zmiereny, teda aspon ja urcite, ze vzdy bude daco sa autu povenovat, a spravim to zatial s radostou.
Ale tvoje nervy by som chcel mat, neviem ci by som to dotiahol az do takehoto konca, velka cest, malo ludi by to dokazalo. A verim ze za chvilu z toho bude fakt fesak so super spotrebou :wink:

dakujem :oops: :mrgreen: :wink:
.

Kraken

Pondelok, 5. Októbra 2009, 11:16

xtreme napísal:
inak to ma nikdy nenapadlo ze z toho mojho moze byt pekne auto.. :wink: :mrgreen: ale fakt.. stale to bol len vrak a ja som pocuval zo vsetkych stran az to dam do srotu alebo sa toho zbavim.. ale myslim ze postupne by z toho aj daco mohlo byt.. :wink: s lestickou som este vobec nepracoval, ani auto nikdy nevoskoval, viem ze si na to budem musiet zvyknut, ale fotky dam az po tych planovanych upravach.. dufam ze tak do dvoch tyzdnov.. :mrgreen: jaaaaj, to by boli casy kebyze moja jedina starost je umyt a navoskovat autko.. =D>

Normálne to umy a potom to ručne celé prejdi abrazívnou tempopastou. Keď sa to urobí poriadne tak budeš mať auto ako nové :D

xtreme
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 11:28

Kraken napísal:

Normálne to umy a potom to ručne celé prejdi abrazívnou tempopastou. Keď sa to urobí poriadne tak budeš mať auto ako nové :D

oki, poobzeram sa po tej paste.. hm.. lepsie povedane, poradim sa s bminom, ten isto bude vediet.. :wink: diki za radu..
.

Kraken

Pondelok, 5. Októbra 2009, 11:32

xtreme napísal:
oki, poobzeram sa po tej paste.. hm.. lepsie povedane, poradim sa s bminom, ten isto bude vediet.. :wink: diki za radu..

no na starý lak v pohode stačí tempopasta, stojí to okolo 3e za tubu a tou vpohode navoskuješ celé auto, niekedy vystačí aj na 2x
Naposledy upravil/-a Kraken v Pondelok, 5. Októbra 2009, 15:21, upravené celkom 1 krát.

Cosmo

Pondelok, 5. Októbra 2009, 11:51

Si dal o jednu nulu viac #-o vyrobca Druchema, TEMPO pasta. Na stare laky, ja pouzivam presne to iste, na svoj lak autokrém, ten je jemnejší, menšie zrno. Keď to dostaneš do oka, robí to divy. Som zvedavý na výsledok :-$

Kraken

Pondelok, 5. Októbra 2009, 15:22

Cosmo napísal:
Si dal o jednu nulu viac #-o vyrobca Druchema, TEMPO pasta. Na stare laky, ja pouzivam presne to iste, na svoj lak autokrém, ten je jemnejší, menšie zrno. Keď to dostaneš do oka, robí to divy. Som zvedavý na výsledok :-$

pardon, už som to upravil na správnu sumu

xtreme
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 18:38

Kraken napísal:

pardon, už som to upravil na správnu sumu

hehe ved som sa na to pytal mina a ten nechapal co to trepem ze 30eur za tempo pastu.. vravel ze maximalne 4eura a to mu vystaci na viac aut.. :lol:
cosmo.. myslim ze to bude vcelku prijemne prekvapenie.. 8-[ :wink:
.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Lipo69 a 11 neregistrovaných