... všetko o BMW ...
......fioro napísal:daj este foto aj z boku...
sa rozhodujem stale ako to spravim.. predok sa mi paci, ale zboku este neviem.. rozmyslam ci to dam ako ma ac schnitzer, alebo proste len necham predlzeny povodny.. schnitzer je sikmejsi, neviem ci to spravit alebo nie..
zatial je to len velmi nahrubo.. navyse je to sikmo odrezane a nevybrusene, cize viem ze to je onicom, preto som to tu zatim nechcel davat, 6Flesh napísal:halus,hentak nejak som si predstavoval ze by som si spravil naraznik keby sa mi stym chcelo jebat....nakoniec som ho iba strekol cely do laku, a kaslem nanhoaj tak ho obcas brusim po zemi,jak je nizke to auto.... a verim ze to budes mat pekne ked to streknes :-)
slubox napísal:tak ak to chces tak ako je to na tej cervenej e46ke tak neviem neviem, E34 je hranata, tak nieco hranatejsie by som tam dal, ale kazdeho vkus a len aby sa to tebe pacilo....![]()
Jo a nepojdes na BMWCult somnou ?
karol520i napísal:ja bysom ti dal lišty ked chybaju,mam tam všetky okrem jednej zo zadnych pravych dveri,a vtem zesiku bude odpaleny stabilak to sa ešte oplati ,pokal neodišly všetky vykonove tranzistory

Ahmed napísal:Oooh riadne sa trapis ale vysledok dobry

gasp0 napísal:aj ked niektore veci by som na e34 riesil inak velmi rad vidim ze niekto dava peniaze do auta ktore zato podla mnohych nestoji ale pre majitela znamena nieco viac a nepocuva rady tipu "sak za tie peniaze by si mohol mat 4 liter"