No to vieš, odkedy v aute vedľa seba vozím manželku a vzadu svoju 8 mesačnú dcéru, tak fakt chodím ako dôchodca a teším sa z robustného, bezpečného auta. Zvlášť pri pohľade na to kvantum debilov, čo človek na cestách stretáva. Ale nemaj boja, zakarbonovať ho nenechám, keď chodím sám, tak ho vždy trošku ponaháňam, aby nám nezlenivel a nezabudol, že dokáže točiť aj viac, ako 2.500ot.

.
Inak si šetríme, to si píš. Celú zimu som behal na Fiate Uno

, len aby som ho nezničil na tých nasolených a rozbitých cestách

.
PDC-čko funguje uňo-ňuňo, normálne radosť teraz parkovať! Aj manželka si pochvaľuje

. A keby som nebol lemrák, už to mohlo fungovať dávno, len som sa stále nejako nemohol odhodlať zbehnúť do toho elektroservisu. Ale chlapík bol fakt profík, vraj už autoelektroniku robí skoro 10 rokov a fakt to bolo vidieť. Navyše, takého poctivca som už dávno nevidel. Keď mi išiel naspäť nacvakávať lišty so senzormi do nárazníka, tak ho najprv poometal s metličkou od prachu, aby mi to náhodou niekde tým prachom nepoškriabal

. To by som ani ja na vlastnom aute nerobil!
Čaká ma v blízkej dobe ešte výmena horných ramien vrátane silentblokov. Pri jemnom brzdení z diaľničnej rýchlosti mi začal brutálne kmitať volant, ale to je známa choroba E39. Tak len dúfam, že to tými ramenami vyriešim a nebude to robiť aj potom, ako niektorým...

Zvlášť, keď je celý podvozok ešte originál z prvomontáže...