... všetko o BMW ...
PavelKedro napísal:No tak toto je páni vážny cuker videl som ho live, neviem či sa vôbec najde na SR E39 čo ma také smiešne kilometre
Saurus napísal:Tak po dlhšej odmlke zasa prispievam - neinvestoval som síce zatiaľ nič, po prvé jazdíme na ňom veľmi málo a po druhé, zatiaľ sa nič nepokazilo, ale idem sa pochváliť. V piatok som prvý krát nabral odvahu otestovať maximálku... 215km/h išiel len taký fukot, keby som sa nebál, že ma niekde odmerajú, tak by som ho ešte podržal a na nejakých 220 - 225 by sa ešte rozkotúľal...
![]()
Fakt mám z toho auta radosť, a to všetko pri dlhodobej spotrebe 6,4l/100km... v zime na zimných gumách...
PavelKedro napísal:no tak 6,4 mam aj ja na twingu 1,2![]()
myslíš, že sa dostanem aj ja z M5 na 6,4l / 100km po meste![]()
![]()
el_dodis napísal:
Co sa tyka maximalky, tak 230 to ide, ked su dobre podmienky :)
Keby viac jazdis, spotreba je este mensia..zalezi aj od stylu jazdy, ale 525d si vypyta vazne malo...ja jazdim 80% dialnice/okrsky a mam teraz cez zimu na R16 5,8l :)
el_dodis napísal:...nad chipom som rozmyslal, len sa trocha bojim, aby to nieco nespravilo s turbom a motorom, lebo niektori sa na tom vedia vazne "vyhrat" a to by som bol nerad...a ked to chces mat spravene fakt kvalitne, firmy si za to aj nieco vypytaju a ja radsej peniaze investujem do podvozkovych veci, idem menit kotuce, capy...tomu autu uz nic ine nechyba, nema ziadne nedostatky...na strasne druhej, ziadne kone nie su zle, ale mne (zatial) staci aj 163ps...
btw: mne vsak teraz coraz viac prebieha hlavou myslienka vymenit E39 za E60, pri dnesnych cenach aut, len neviem ci by som spravil dobre, lebo da sa povedat ze teraz mam moju 525ku vo vynikajucom stave...ale laka mo to
dodoIPD napísal:E60 chodia take ako take 2004ky po 13 tisic eur , chalani neblaznite sak to je premiove auto a stoji to menej jak nejaka ochcavka, zas zadarmo to nechcime :)
Ale ked sluzi treba byt spokojny , pekne auto
Saurus napísal:
Pri tom chipe asi dosť záleží na tom, v akom stave je motor a hlavne, kto Ti to chipuje. Pokiaľ Ti ale výkon stačí, tak to nerieš. Len ma to tak napadlo...Vraj tento náš motor poskytuje skvelé možnosti na chipovanie.
U mňa to teraz tiež nehrozí, idem teraz kupovať nové gumy, niečo do podvozku by sa tiež už možno zišlo, keďže tam je až na tyčky stabilizátora zjavne ešte všetko továrenské
, takže tiež mám do čoho vrážať. Ale inak som na tom podobne, ešte odstrániť nejaké kozmetické chybičky, nájsť niekoho, kto by mi konečne spojazdnil to blbé PDC-čko a tiež mám auto bez nedostatkov
.
Ozaj, čo EGR? Neodpájal si?
A s tou výmenou za E60 by som ešte počkal. Dá sa očakávať, že keď sa trochu rozbehne predaj toho najnovšieho 5-kového modelu, pôjdu E60-tky cenovo dolu. Na druhej strane, čím dlhšie budeš čakať, tým menej dostaneš za Tvoju E39. No... záleží na Tebe.