Tak je to to konečne tady
Splnil sa mi ten menší sen /ten väčší nepoviem/..... bol som sa v nedeľu prebehnúť /vlakom/ do Martina za Jozpom a kúpil som do BA ďaľšie kupátko

Zapredal som dopredu už všetky svoje orgány...... .. ale, veď na čo mi vlastne budú????
Áno , áno, správne, že tu bolo na stránke už nejaký čas....
naozaj je to zelené kupátko 323 s automatom.
Fotky fakt klamú, lebo je prekrásne

. veľmi zachovalé, motor pradie ako mačka.
Fakt už dízla nechcem ani vidieť, aj keby som mal predať svoje ľadviny na benzín
Aby bolo podľa mojích predstáv, tak tam treba ešte nejaké veci dorobiť, ako ABS čidlá, diagnostiku, brzdy porobiť, dať iné elektróny......
Foto pridám postupne, ešte sa vytešujem a chodím ho povinne prebehnúť s kamarátmi na diaľnicu pri Jarovciach..... dnes už asi 3x Bohouši
..týmto sa chcem všetkým ospravedlniť, pokiaľ to náhodou niekoho odfúklo z cesty/ hlavne daewo matiz, tico a pod/, keď tade preletím trošku rýchlejšie...
Takže základ je e 36 coupé, r.v.96, majitelia boli 2 páprdovia z DE,
sedí momentálne na 16 - 205/55- ale pôjdu za chvíľu preč, aby dali prednosť mojím pivničním 17 BBS/225/45
Výbava: tyrkysový interiér/ ďakujem JOZPA- parádne vyčistený/, celé auto sa tiež lesklo ako falošný peňáz
Kompletný M Paket individuál, polokoža, vyhrievané predné sedadlá, el. okná/ zatvárajú sa ako sa vyspia, ale to je choroba asi všetkých kupátiek tu.

automat 5stup, so športovým, zimním a ekonomickým režimom, 2 zónová digit klíma, 2x airbag a tiež aj elektricky otvárané tie malé trojuholníkové okienočká
.. a ten úžasný, božský, sametový radový 6 valec s objemom 2494cm3, výkonom 125KW pri 5500min-1, 170ps........
Zatiaľ všetko., lebo musím sa ísť zase prebehnúť...........

dnes som z roboty utekal rovno domov, aby som ho stihol za svela ešte odofotiť, ale nejako sami fotky nedaria dať, stále to píše o nejakých 2MB...

.. tak ich idem zmenšiť
.. išiel som sa dnes prebehnúť ku svojmu mechanikovi , aby sa mi na auto pozrel

, ale odišiel som s dlhým

, lebo, že má veľa roboty
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
, tak som sa na 1 kontrolu objednal k nemu na sobotu ráno, tak som zvedavý, že mi povie

, ale aspoň po povedal, že moje bbs17/225/45, sam vojdu, výmena je naplánovaná na sobotu
..horšie však je to, že si priateľka brúsi zuby, že kedy s nim bude jazdiť

, no neviem neviem, ako to uhrám....

.. zdá sa že sami fotky podarili zmenšiť