noo, takže , zas niečo som porobil na aute, resp. som si myslel.
Bol som cez sviatky u rodiny v Prahe a využil som strýkovu pohostinnosť / mysli garáž/.
Za posledné 3 týždňe my stále blblo otváranie a zatváranie okna spolujazca, tak so si tu našiel tému, vytlačil návod a šup ho rozoberať, predtým ako som to išiel rozoberať, tak nefungovalo, keď som to rozobral, "zázrakom" začalo fungovať, asi už šípilo, že bude operácia..
.. tak som to premazal, rozobral aj vodičove a premazal tiež.
Tak mi to ešte nedalo, tak som ho komplet vytepoval, vyumýval, "viď motorček - leskne sa ako falošný peniaz/..
Na druhý deň t,j nedeľa, som šiel ešte naleštiť plasty, tak mi to nedalo a šiel som okienko spolujazca skúsiť stiahnúť a zasa nešlo!!!!
.. skoro ma chytil srdcový infarkt, začal som mu dohovárať, aby nerobil problémy, lebo sa naserem a pôjde ako štrotovné a pod., vyhrážky, myslím, že to každý dobre pozná...
Tak som ho isišiel zas rozobrať, prečistiť .. ááá NIČ, to debilné okno sa ani nehlo!!!

. Tak som ho zúfalý zložil a začal som baworáčiku dohovárať, reči typu, prečo mi to robíš, veď ja sa starám a pod...
Po pol hodine, som ho len tak skúsil, že či pôjde, ... a IŠLO!!!!
.. ale radšej ho už neotváram, tak som si aspoň užil vééľmi príjemnú cestu z Prahy, s celkovým časom 2,33 min, aj s 1 tankovaním..
PS1: čo je tomu oknu, fakt netuším, pokiaľ je niekto z BA a vie sa mi na to pozrieť, budem rád. Pošlite na seba kontakt cez SS
PS2: išiel som opatrne, a na merajúcich policajtov ma naštastie v dostatočnom predstihu upozorňovali autá, čo išli opačným smerom...