... všetko o BMW ...
KISS-MY-ASS napísal:Kokotko spina vychadza s tvojej papule... ja som povedal iba svoj názor... ... myslel som že ludia z BMW klubu su rozumny a človeka čo sa míli opravia a uvedu ho na spravnu mieru a nie že ho tu budu jebať asi ako ty a ostatny.... stači povedať nie chalan myliš sa.. je to take a take auto a ma taky a taky motor... a dalej nediskutujem a neuražam.... tymto pozdravujem aj dalších sedlakov ktorí sa tak hnusne vyjadrili k tomu čo som napísal....
DIK za pochopenie... a zoberte si k srdcu to čo som tu napísal...
patres napísal:Pekne auto pekny motor. Je to Mko a hotovo. Mam v pici ci je US alebo EU stale to je a vzdy bude M.
Aj tak nemam proti tebe sancu![]()
![]()
patres napísal:Pekne auto pekny motor. Je to Mko a hotovo. Mam v pici ci je US alebo EU stale to je a vzdy bude M.
Aj tak nemam proti tebe sancu![]()
![]()
gasp0 napísal:
senti1 napísal:
vyhadzes das do rici vrtulu podtacavu remenicku zvody a cely vyfuk m50 sanie nacipujes mohlo by to byt vyrovnane![]()
![]()
[/qu
to aj idem spravit....uz mam doma zvody a cely komplet vyfuk s katalizatormy z 3,2 litru.... tento co tam mam teraz je taky isty ale ma priruby na 3 sroby a europske M-ka na dva.... aj hlavu a klapky mam z Europskej 3,2jky ale myslim ze by to bolo dost prace a neviem ci aj riadiacku by som nemusel menit.... neviem ci je v nej nejaky rozdiel...
senti1 napísal:
vyhadzes das do rici vrtulu podtacavu remenicku zvody a cely vyfuk m50 sanie nacipujes mohlo by to byt vyrovnane![]()
![]()
[/qu
to aj idem spravit....uz mam doma zvody a cely komplet vyfuk s katalizatormy z 3,2 litru.... tento co tam mam teraz je taky isty ale ma priruby na 3 sroby a europske M-ka na dva.... aj hlavu a klapky mam z Europskej 3,2jky ale myslim ze by to bolo dost prace a neviem ci aj riadiacku by som nemusel menit.... neviem ci je v nej nejaky rozdiel...
patres napísal:
Pokial mas sestklapku z 3,2 musis aj riadiacku upravit.
senti1 napísal:
na tej 6klapke som si vsimol akurat jeden konektor ktory neviem na co sluzi a kde by som ho potom zapojil...... inac by sa to prehodit dalo a aj plynove lanko trosku upravit...