... všetko o BMW ...
 Ja pri rozhodovani znacky auta som vobec nevahal povedal som si ze budem mat BMW a nikto mi neveril pravdu povediac ani ja som tomu neveril ale podarilo sa
 Ja pri rozhodovani znacky auta som vobec nevahal povedal som si ze budem mat BMW a nikto mi neveril pravdu povediac ani ja som tomu neveril ale podarilo sa  .Zo zaciatku som pozeral starsie rocniky okolo 1980 do 1985 na novsie som nemal.Ale po zmene pracovneho miesta sa mi zadarilo a tak som si kupil svoje vysnivane BMW Od BAKE odtialto z fora.
 .Zo zaciatku som pozeral starsie rocniky okolo 1980 do 1985 na novsie som nemal.Ale po zmene pracovneho miesta sa mi zadarilo a tak som si kupil svoje vysnivane BMW Od BAKE odtialto z fora.

a z kadesi kupil tie mracitka a hmlovky lebo ja mam namisto hmloviek tu plastovu mrizku co mas pod hmlovkami
  a z kadesi kupil tie mracitka a hmlovky lebo ja mam namisto hmloviek tu plastovu mrizku co mas pod hmlovkami ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

tomotires napísal:diki lebo hladam neake hmlovky do naraznika a druhe mracitka lebo ja mam trocha ine ved pozri moj pribeh
 )
 ) , o kolko je znížené ??
 , o kolko je znížené ??
efendy napísal:pozri na ebay.de
inak takéto rovné mračítka viem že vyrába KAMEI, ale určite aj iné firmy (tie mračítka čo máš teraz sa ani mne nepáčia)
zmätkar - podla mňa je farba celkom pekná, o kolko je znížené ??
a neviem či je to len zlý odraz na foto, ale tie chrómove emblémy na kapote a kufry mi tam nepasujú

Ale musim to citit ci
 Ale musim to citit ci