... všetko o BMW ...
Ľuboš PP napísal:Jazdiš ako kokot!!! Do zakruty si piču videl...pôjde? Nepôjde? buuuuum....a v oproti iducom aute žena s dvoma detmi mrtvi![]()
Nie je frajerina na slabom aute jazdiť rychlo, ale na rychlom aute jazdiť pomaly, bezpečne!!!
Toľko môj názor k tvojmu skvelému videu...
el_fuego333 napísal:Inak tie zlomene pruziny vzadu su asi dost casta chyba na bmw. Ja som to mal na X3 s nabehanymi 106000km (je pravda, ze tahavala obrovsky prives).
Aligator napísal:No konecne si pridal nieco,ziadne novinky na aute? Ty ako?
Ty kokso pozeram moje na poslednej fotke ako som mal vysoko predok som odpadol skoro
zmätkar napísal:No tak to si ho mal fakt dost vysoko ale teraz si auto znizil a dal si 15 kolesa![]()
Ja teraz nemam ziadne novinky zatialAle pozime noooo uz sa tesim
Aligator napísal:15ky mam na zimu,na leto mam 16ky,17ky uz tam nezmestili ET35...
No co po zime??? Ake mas plany???
Sodap napísal:prepac kamo, moc v poslednej dobe nesledujem forum, ale vies co? ziadne nalepky ani nic nebude, nehodi sa to tam
mareko258 napísal:pekne foto zoli, nalepky sport z predku daj urcite prec, to som ti chcel uz povedat na zraze, inak krasne auto , nahal by som akurat nalepky na zadnom kufri co mas od chipu inak vsetky prec.....
mareko258 napísal:aj som si kusok myslel ze urcite nie su tam len tak zo srandy , bielu strechu urcite nie to by neskutocne krycalo a vyzeralo by to ako Mini Cooper to sa na 3er nehodi, skor peknu ciernu lesklu ked uz ....