... všetko o BMW ...
Ľuboš PP napísal:Jazdiš ako kokot!!! Do zakruty si piču videl...pôjde? Nepôjde? buuuuum....a v oproti iducom aute žena s dvoma detmi mrtvi](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Nie je frajerina na slabom aute jazdiť rychlo, ale na rychlom aute jazdiť pomaly, bezpečne!!!
Toľko môj názor k tvojmu skvelému videu...

el_fuego333 napísal:Inak tie zlomene pruziny vzadu su asi dost casta chyba na bmw. Ja som to mal na X3 s nabehanymi 106000km (je pravda, ze tahavala obrovsky prives).

Aligator napísal:No konecne si pridal nieco,ziadne novinky na aute? Ty ako?
Ty kokso pozeram moje na poslednej fotke ako som mal vysoko predok som odpadol skoro

Ale pozime noooo uz sa tesim
 Ale pozime noooo uz sa tesim 
zmätkar napísal:No tak to si ho mal fakt dost vysoko ale teraz si auto znizil a dal si 15 kolesa
Ja teraz nemam ziadne novinky zatialAle pozime noooo uz sa tesim
Aligator napísal:15ky mam na zimu,na leto mam 16ky,17ky uz tam nezmestili ET35...
No co po zime??? Ake mas plany???

Sodap napísal:prepac kamo, moc v poslednej dobe nesledujem forum, ale vies co? ziadne nalepky ani nic nebude, nehodi sa to tam

mareko258 napísal:pekne foto zoli, nalepky sport z predku daj urcite prec, to som ti chcel uz povedat na zraze, inak krasne auto , nahal by som akurat nalepky na zadnom kufri co mas od chipu inak vsetky prec.....
 .
 . 

mareko258 napísal:aj som si kusok myslel ze urcite nie su tam len tak zo srandy , bielu strechu urcite nie to by neskutocne krycalo a vyzeralo by to ako Mini Cooper to sa na 3er nehodi, skor peknu ciernu lesklu ked uz ....