... všetko o BMW ...
Cosmo napísal:Volant Mkový mám ale nepredám. Ak chceš mkový tak rátaj okolo 50 eur![]()
![]()
![]()
![]()
Plus úprava tisíchranu, ale dá sa aj bez nej, záleží podľa typu. Ja mám takýto volant k odberu :
JE nutné ho prečalúniť alebo aspoň naň hodiť nejaký veniec z Tesca..Ale cena na ňom je 12 euro + poštovné platí kupujúci... Auto hneď inak vypadá !..
MAKO napísal:cena je super a urcite by bol tisickrat krajsi ako ten moj,ale chcem m-kovy a aj za 50.ale fakt dik
xtreme napísal:ondro, on tam ma povodny volant.. m-kovy mu nebude pasovat na tisic hran.. vsak vis, ako tebe.. pozri tie foto interieru tam to vidis..
ja sa velmi tesim na foto tych seker vylestenych.. zatim ides presne tym stylom akym by som sa ja chcel uberat.. len mas obrovsky naskokkrasne je..
Cosmo napísal:JJ presne to, ale Mkovy volant z E30 by mal pasovat na ten tisichran co tam ma teraz. Ked by bol z E36 tak nebude pasovat...
Tak sekery lestene, krasne kolieska, to sa musi nechat :) chceme foto
MAKO napísal:foto este nije,lebo ich len robi,ale poslem,ked budu,tu je foto,ako budu vyzerat po dokonceni,foto je z netu
Cosmo napísal:
Ty si ich kupoval a pultová maloobchodná cena bola 60 euro? Zajtra objednávam
Cosmo napísal:Aké plánuješ obutie??![]()
Sú krásne
xtreme napísal:kto ti to robi? niekto z okolia ziliny? a kolko ta to vyjde, prezradis?
Cosmo napísal:
Vrabec771 ma Mkovy volant. Mam fotky v maily, cenu ma velmi velmi dobru a je to spolahlivy clovek. Nemal by byt problem s tisichranom.. Treba mu napisat...
Alebo potom MejoGSi, krasny 100% volant za 60 euro, co je skoro dvojnasobok oproti vrabcovi.. A tisichran pasovat nebude a je to nedostatkove zbozie!
Moj si kludne necham v zalohe
Cosmo napísal:Daj mi adresu a mobil v SS. Pomôžem ti, rád. Ty si pomohol mne..
Čo potrebuješ k prestavbe na manuál? Mám všetko čo potrebuješ, teda okrem prevodovky, ale aj tá sa vie zohnať. Máš M20 alebo M50 motor, či aký?