... všetko o BMW ...
Maco594 napísal:krásne aftičko aj na živo... aa to toto dokáže 2.0?
MAKO napísal:dokaze viac,ale zacali problemy,v nizkych otackack udusene,tak postupne menim sviecky,palivak,lambda uni a stale nic,vsetko ukazuje na lambdu,aj ked je nova,je to univerzalna lambda a toje chyba,nefunguje,tak origo z mnichova v pndelok dorazi za 120 oči,ide ma rozdrapit od nervou,kazdym dnom auto viac chore,ked bude new lambda a nic sa nezmeni,tak uz neviem..
Milosss napísal:Ja som dal na svoje tiez uni lambdu a vsetko facha ako ma, spotreba sla dole, prestal skakat volnobeh zohriateho motora, na diagnostike pekne reguluje. Takze bud sa zle zapojila alebo je vadna.
mareko258 napísal:krasny 5er , v takmto stave take stare auto hadam uz clovek ani nenajde, velmi je fesne, drzim palce nech poslucha.....
MAKO napísal:ma niekto skusenost s vymenou povodneho sacieho a vyfuk potrubia za vacsie 2.5,lebo vraj to pasuje a je citelny rozdiel,tak z mudrostami sem...
Peter540 napísal:nechcel bysi vymenit hnet aj 2.0 za 2.5 ? nič proti 2.0 bože chran ,super motor tak ako 2.5 len vieš ked to može ist ešte lepšie ,lebo ja som nadtym špekuloval raz .
ZIBRO120 napísal:mas bud zlu lambdu,alebo vahu pripadne kostru medzi cievkami..je to choroba m50,treba od niekoho pozicat a skusit povymienat.iba tak zistis co je zle
mamomi napísal:Nestála táto kráska minulý weekend vo veľkom rovnom spolu s ďalšou E34?? :) Išiel som okolo, no nemohol som pribrzdiť a pokochať sa. išli autá a nechcel som tam trapošiť a obzerať to, bola tam nejaká akcia. Ale dosť sa podobali.
krása!! :)
+ skúsim ja poradiť :) a čo tak regulátor tlaku paliva, prípadne nejaká palivová hadica?? :) momentálne mám podobný problém a na voľnobehu to niekedy stráca otáčky ba dokonca to ide skapať. Tečie tadiaľ benzín a stráca tlak.
konkrétne http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... on_system/ 6.
MAKO napísal:no v rovnom som nebol urcite,tiez som uvazoval nad palivom,ale nedava to zmysel a vylucil som paliv.cerpadlo hadice aj regulator,lebo problem mam v nizkych otackach-hlavne v nizkych otackach,problem s tlakom a zasobovanim paliva si myslim by bol citeln y viac pri vysokych otackach,aspon myslim..,dik za chvalu..