... všetko o BMW ...
Cosmo napísal:Nádherný voz. Aj príbeh smutný.. Keď tak rozmýšľam tak takto nejak bude moje vypadať keď bude hotové. Kolesá R17, farba totožná.. Predok tak isto, ale asi čierne svetlá ??
Chlape ty tomu dávaš
rh05 napísal:to čo je za blbosti?, káru stále mám ja - TEN Z PREŠOVA, nikomu som ju nepredal. Je fakt že auto bolo otočené na strechu a pozvárané proste ....velmi neodborne.
čo sa týka tých úprav - pruženie super tvrdé, silentboky -klasika-blato - musel som komplet vymenit.
-brzdy v prdeli, hlavne zadné.
-lak? no comment...
interier? celkom v pohode, až na zadne plato, všetky stlpiky, koberec, palubka, fakt dobré iba sedačky.
a čo sa týka motora? klasika - na brzde 143kW /5790 ot.
len váha vzduchu, volnobežný ventil, napinacia kladka,lambda sonda, cievky, alternator, vodná pumpa, celý výfuk , hadice, - VŠETKO V PRDELI - VYMENIT
super drifty a iné blbosti s 18"????? , roztrhaná hardy spojka, centralne ložisko, kardanový kríž - NUTNÉ VYMENIT
neviem kto skladal to auto, ale fakt na PRVÝ pohlad super kára, no po dobrom prekuknutí a prebudení sa zo sna a poblúznenia, je to neodborná zlátanina, pomaly som ju musel napoly rozobrat aby ako tak sedeli dvere, kapoty, a tie prahy - prevarený stočený plech cez staré zhnité. Lišty, ladvinky, všetko pekne prilepené silikonom.
Ináč ju mám rád tak ako je , zohnal som si novú kasnu z M5 bez dotyku korozie a budem prekladať dobré diely a dokupovat tie zničené.
rh05 napísal:NO NEVIEM AKE MAS AUTO ALE TO MOJE TO ASI NEBUDE,VSETKO CO PISES NESEDI AZ NA KASNU,TA MALA ZA SEBOU VELA,ALE OSTATNE NEVIEM CO MAS A Z MOJHO SA URCITE ROBIA KONZERVY
MAKO napísal:
....aaaale no tak, viem čo mám za káru, minulý týžden som bol na novej STK a EK, a aha čo mi ostalo....
ja som ho kúpil 07/2008 a táto STK je z 11/2007 tak ten TIBOR B. čo ho kúpil od teba ho moc dlho nemal, a nevyzeral na nevybúreného sopliaka, čo by tak rýchlo potrhal celé auto.