... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
MAKO
Autor témy
Auto: BMW E46
Kraj: Žilinský

[E34 525i] moja byvala E34

Pondelok, 30. Novembra 2009, 00:57

Snímka013.jpg
Snímka013.jpg
DSC00053.jpg
DSC00054.jpg
DSC00056.jpg
[/attachment]
DSC00058 (1).jpg
Snímka005.jpg
Snímka006.jpg
Snímka012.jpg
takze o tomto aute...,,od detska bol mojim snom 5-kove bawo,ako 18-rocny som si ho kupil totalne doebane za 67000korun,,jedine motor bol viac,ako super-2.5 24V,karoseria stokrat zvarana-polepena z 5-tich aut,vraj vnom niekolko ludi v minulosti aj zarevalo,toto auto som robil na svoj obraz necele 3-roky,zacal som podvozkom-capmi,sportovym setom pruzenia,brzdami,znizil som hlavu,zvody,sanie a podme do vyvarania,tyzden som den-noc auto rozoberal,auto som zaviezol karosarovy,ktory moc nechcel ist do toho,ale nakoniec som ho presvedcil,,prahy sa vyrezali a nahradili ich tieto,ktore som si sam navrhol,vyvarania bolo vela ae dotihol to dokonca,potom lakernik z rajeckych mal tiez co robi,bilancia-10kg tmelu a asi mesiac roboty,ale tiez to dotiahol,potom norik s hurbanova mi poslal asi 50-kilovy balik s uplne novymi vecami-listami na dvere-bocnynmi,spodnymi,na narazniky,znaky,kedre,predne komplet-zadne komplet svetla-bol som ako posadnuty maniak-chcel som vsetko uplne nove,skratka vsetko,potom som zohnal kozu-fakt peknu od tipka niekde zo serede,siroku masku,kapotu,kola fungel 58-predne 8.5-18,zadne 10,18,obul som to,cele auto poskladal spolu s otcom a kopou kamaratmi,ktory kvoli mne ani nespali a podme do ulic,tento satan mal zhruba 230-240ps,kazdy typoval viac,ale budme skromny,skr.samosvor a tento vykon si bol blizky a driftl vsade a vklude aj na trojke,po case som bol donuteny ho predat zo sukr.dovodov,kupil ho starsi pan z PB a dobre sa staral-nakoniec ho predal do presova niekomu a casom ten zase nejakemu zasranovy do KE,tak to aj dopadlo,svojho krasavca som si nasiel na eurobazare s odtrhnutym zadkom az po stlpiky,takze toto je taky maly pribeh 5ky,ktora vlastne aj tak uz bola kolesami v hrobe a ja som ju y neho vybral,no dnes chce mat kazdy karu co roztoci v kazdej zakrute,ale malokto to proste vie...
Prílohy
DSC00064.jpg

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: moja byvala E34

Pondelok, 30. Novembra 2009, 01:03

Nádherný voz. Aj príbeh smutný.. Keď tak rozmýšľam tak takto nejak bude moje vypadať keď bude hotové. Kolesá R17, farba totožná.. Predok tak isto, ale asi čierne svetlá ??

Chlape ty tomu dávaš :smile:

MAKO
Autor témy

MOJA BYVALA E34 FOTO

Pondelok, 30. Novembra 2009, 01:27

Cosmo napísal:
Nádherný voz. Aj príbeh smutný.. Keď tak rozmýšľam tak takto nejak bude moje vypadať keď bude hotové. Kolesá R17, farba totožná.. Predok tak isto, ale asi čierne svetlá ??

Chlape ty tomu dávaš :smile:

ta dik,ktym ciernym svetlam-depo ich robi vo velmi peknom prevedeni,skla su uplne cire,takze xenon efekt number one a maju aj angel kruzky,robia sa v chrom a black prevedeni a tie black su ,,schyzove,,-uplne bomby-je to komplet uz v plaste v drziaku aj zosrobovane a cely set stoji 160 eur,odrataj 30%zlavu a zistis,ze nemaju konkurenciu..ZA STO EURICIEK...
E34_AE_svetla_cierne-400x400.jpg
E34_AE_svetla_cierne-400x400.jpg (68.51 KiB) 2011 zobrazení

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 30. Novembra 2009, 09:47

iný príbeh...si ma normálne rozosmutnel v Pondelok ráno.

Auto inak vyzera-lo nádherne =D>
Tieto e34ky, brat má tiež a je to aj na vek auta stále rešpekt vzbudzujúce BMW
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

mito
Auto: ex E46 328Ci
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Novembra 2009, 09:57

boze na E34 mam slabost a tato je brutalna!! :shock: len skoda, ako dopadla :(

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Pondelok, 30. Novembra 2009, 11:13

...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 30. Novembra 2009, 11:20

fotky sa daju urobit aj pekne z nic moc auta, aj z pekneho auta sa da pokazit foto.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

rh05
Auto: E34 525i M50
Kraj: Prešovský

Pondelok, 30. Novembra 2009, 14:57

:D
Naposledy upravil/-a rh05 v Sobota, 28. Mája 2011, 16:03, upravené celkom 1 krát.
... fight the power, the M POWER....

MAKO
Autor témy

Pondelok, 30. Novembra 2009, 15:50

rh05 napísal:
to čo je za blbosti?, káru stále mám ja - TEN Z PREŠOVA, nikomu som ju nepredal. Je fakt že auto bolo otočené na strechu a pozvárané proste ....velmi neodborne.

čo sa týka tých úprav - pruženie super tvrdé, silentboky -klasika-blato - musel som komplet vymenit.

-brzdy v prdeli, hlavne zadné.
-lak? no comment...
interier? celkom v pohode, až na zadne plato, všetky stlpiky, koberec, palubka, fakt dobré iba sedačky.

a čo sa týka motora? klasika - na brzde 143kW /5790 ot.
len váha vzduchu, volnobežný ventil, napinacia kladka,lambda sonda, cievky, alternator, vodná pumpa, celý výfuk , hadice, - VŠETKO V PRDELI - VYMENIT

super drifty a iné blbosti s 18"????? , roztrhaná hardy spojka, centralne ložisko, kardanový kríž - NUTNÉ VYMENIT

neviem kto skladal to auto, ale fakt na PRVÝ pohlad super kára, no po dobrom prekuknutí a prebudení sa zo sna a poblúznenia, je to neodborná zlátanina, pomaly som ju musel napoly rozobrat aby ako tak sedeli dvere, kapoty, a tie prahy - prevarený stočený plech cez staré zhnité. Lišty, ladvinky, všetko pekne prilepené silikonom.

Ináč ju mám rád tak ako je , zohnal som si novú kasnu z M5 bez dotyku korozie a budem prekladať dobré diely a dokupovat tie zničené.

NO NEVIEM AKE MAS AUTO ALE TO MOJE TO ASI NEBUDE,VSETKO CO PISES NESEDI AZ NA KASNU,TA MALA ZA SEBOU VELA,ALE OSTATNE NEVIEM CO MAS A Z MOJHO SA URCITE ROBIA KONZERVY

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 30. Novembra 2009, 15:54

ked si pozreš jeho príbeh (vid link vyššie) je jasné,že rozprávate o tom istom aute :wink:

rh05

Pondelok, 30. Novembra 2009, 16:14

NO NEVIEM AKE MAS AUTO ALE TO MOJE TO ASI NEBUDE,VSETKO CO PISES NESEDI AZ NA KASNU,TA MALA ZA SEBOU VELA,ALE OSTATNE NEVIEM CO MAS A Z MOJHO SA URCITE ROBIA KONZERVY[/quote]

....aaaale no tak, viem čo mám za káru, minulý týžden som bol na novej STK a EK, a aha čo mi ostalo....

ja som ho kúpil 07/2008 a táto STK je z 11/2007 tak ten TIBOR B. čo ho kúpil od teba ho moc dlho nemal, a nevyzeral na nevybúreného sopliaka, čo by tak rýchlo potrhal celé auto.
Prílohy
KIF_5360.JPG
zaujímavé že sedí EVČ, nie?

ice.blade

Pondelok, 30. Novembra 2009, 16:41

a teraz kto ojebabrava :) dobra tema toto... o mojom aute nikto nic nevie zeby som sa aj ja dozvedel kto sa ho snazil domrdat? :D

MAKO
Autor témy

Pondelok, 30. Novembra 2009, 16:53

rh05 napísal:
NO NEVIEM AKE MAS AUTO ALE TO MOJE TO ASI NEBUDE,VSETKO CO PISES NESEDI AZ NA KASNU,TA MALA ZA SEBOU VELA,ALE OSTATNE NEVIEM CO MAS A Z MOJHO SA URCITE ROBIA KONZERVY

....aaaale no tak, viem čo mám za káru, minulý týžden som bol na novej STK a EK, a aha čo mi ostalo....

ja som ho kúpil 07/2008 a táto STK je z 11/2007 tak ten TIBOR B. čo ho kúpil od teba ho moc dlho nemal, a nevyzeral na nevybúreného sopliaka, čo by tak rýchlo potrhal celé auto.[/quote]
MAS PRAVDU,POZERAL SOM SI TVOJE FOTO A AJ EK A TK SU MOJE,CO TIBOR PO MNE SNIM ROBIL KED NA NOM NIESU MOJE VECI,ALE AUTO JE ISTO MOJE,KTO SA VTOM HRABAL A VYBERAL CO SA HODI JA UZ NEVIEM,ASI PRED POL ROKOM SOM NA EUBAZE VIDEL IDENTICKU 34KU MOJEJ A VPREDU BOLA SPZ ,,KE,,A U NAS SA O TOM VELA HOVORILO,ZE IDE PRAVE O MOJE AUTO,TAKTO SA TO KU MNE DONIESLO,ALE SOM FAKT PREKVAPENY A RAD,TO CO SI NA NOM VSETKO MENIL,TAK TO MI DOST NESEDI,LEBO MOTORICKY BOLO DOST DOBRE,VYKON V KW NESDI,BOLI NA NOM UPRAVY A SANIE ORIG.KING DRGON,PREDTYM KAN,VELA VECI NIEJE TOTOZNZCH,MNE MOTORICKY SLAPALO NA 101% A TIE ROZTOCENE 18-TKY POSLEM VO VIDEU,MRZI MA,ZE KTEBE DOSLO ZHUMPLOVANE,ALE JE FAJN,ZE HO MAS,

Bikemann

Pondelok, 30. Novembra 2009, 18:03

MAKO napísal:

ja som ho kúpil 07/2008 a táto STK je z 11/2007 tak ten TIBOR B. čo ho kúpil od teba ho moc dlho nemal, a nevyzeral na nevybúreného sopliaka, čo by tak rýchlo potrhal celé auto.

MAS PRAVDU,POZERAL SOM SI TVOJE FOTO A AJ EK A TK SU MOJE,CO TIBOR PO MNE SNIM ROBIL KED NA NOM NIESU MOJE VECI,ALE AUTO JE ISTO MOJE,KTO SA VTOM HRABAL A VYBERAL CO SA HODI JA UZ NEVIEM,ASI PRED POL ROKOM SOM NA EUBAZE VIDEL IDENTICKU 34KU MOJEJ A VPREDU BOLA SPZ ,,KE,,A U NAS SA O TOM VELA HOVORILO,ZE IDE PRAVE O MOJE AUTO,TAKTO SA TO KU MNE DONIESLO,ALE SOM FAKT PREKVAPENY A RAD,TO CO SI NA NOM VSETKO MENIL,TAK TO MI DOST NESEDI,LEBO MOTORICKY BOLO DOST DOBRE,VYKON V KW NESDI,BOLI NA NOM UPRAVY A SANIE ORIG.KING DRGON,PREDTYM KAN,VELA VECI NIEJE TOTOZNZCH,MNE MOTORICKY SLAPALO NA 101% A TIE ROZTOCENE 18-TKY POSLEM VO VIDEU,MRZI MA,ZE KTEBE DOSLO ZHUMPLOVANE,ALE JE FAJN,ZE HO MAS,[/quote]

mne bolo z tychto foto pribehy-nasich-aut/black-stallion-e34-525i-m50-t16807.html hned jasne ze je to tvoje auto

rh05

Pondelok, 30. Novembra 2009, 18:20

for MAKO:
ano, bola tam šiška kingdragon, ale ináč nič iné.
keby si mal foto motorového priestoru, hned by som vedel, čo a ako.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných