auto konecne umyte po zime (medzicasom znova spinave), kedze bolo pekne pod mrakom, cas mi pekne ubiehal, obehol som ho cele clayom, nasledne som prebehol kapotu, blatniky, strechu deepshinom a taktiez tieto diely postihol aj HD wax, kapota sa dokonca podarila dvakrat. Co sa mi pacilo, mojej milovanej sa akosi zapacilo nanasanie waxu, hoc jej smrdel
potom nas uz bohuzial vyrusil dazd, takze akurat co sa prebufovala kapota 2x
mame uz letne kolecka, konecne to netrasie, ani pri 150, hlavne je to konecne stabilnejsie, bohuzial aj viac to natriasa.
skusil som novu formu aplikacie cleanerov na predkozku, ci to je najlepsie netusim, avsak vysledok sa dostavil v znacnej miere, zadne sedacky su ako detska prdelka, tie predne samozrejme po 250tkm uz take dobre az niesu, ale snad este s nimi nieco spravim

problem pri poskoceni cez nerovnost pretrvava, nieco sa mi snazi vyskocit cez stredovy tunel, netusim co to moze byt, kedze stredove ulozenie kardana je dobre, hardy je nova. napada ma uz len ulozenie prevodovky a diffu, ale to by snad buchalo odynakade ako od laktovky. teoreticky by to mohol byt vyfuk, prve dva uchyty su nove, avsak na tom tretom som nemenil gumicky, asi tak spravim pre pokoj v dusi.
zasekla sa klima, popripade si hreje ako sa jej chce, na mna ide vsetok teply vzduch, dozadu a na spolujazdca ani hovno. Mne sa gule potia a mladej omrza ... celo. Snad cez vikend vyjde troska casu a skusim si to pomerat ktora klapka sa nehybe a nasledne to odstranim.
Unika voda z chladiaceho okruhu. Do motora to nieje, kedze motor si vykuruje na sedo po tom co mu dam nazrat a zase olej mam presne medzi riskami. Nevidim nikde ani od chladica ziadne mokre flaky ani nikde pod autom, avsak po 300km kedy mi znova zahlasil check, ze si mam doliat h2o som po vystupeni z auta na lavej strane zacitil smrad chladiacej, predpoklad je niekde okolo webasta. Skusim tiez rozobrat, dat dole spodne kryty a mrknem aj k brzdovemu posilovacu co najdem tam.