Super farba + interiér

... krása... nech poslúcha
inak k tým oknám, ja som mal pri kúpe na mojom fólie, aj vpredu a hej vyzeralo to super, aj sa mi to zdalo praktické keď poriadne svietilo slnko, neboli moc tmavé takže v noci mi to nijak neprekážalo, po mesiaci čo som mal auto som normálne zabudol, že ma na to bývalí majiteľ upozorňoval keď mi ho predával.. ale pripomenuli mi to policajti, ktorí zastavili vedľa mňa na semafóroch

pokuta sa spravila na 20eur, tak som premýšľal nad tým že ich nemách, som väčšinu času vo Švajci a tu im tie fólie tak moc nevadia, ale trochu som si o tom prečítal na nete a trhal dolu... poistovne potom robia veľmi veľké problémy pri poistnej udalosti
Na základe čoho ti ten policajt udelil pokutu? Pri fóliach to je jednoduché, stačí stiahnuť okno a on ti rýchlo ukáže, kde začína fólia a kde je okno

ale pri tomto pokovaní? Pochybujem, že majú nafasované prístroje na meranie priepustnosti svetla.. Na pokutu stačí argument "voľným okom viditeľné, že okno má zníženú priepustnosť svetla?" Týmto nechcem rýpať do policajtov, proste som zvedavý ako to je..