Zdravím všetkych klubákov a nadšencov BMW.
Začnem od začiatku. Už pred 18 narodkami som chcel mat BMW ale netrúfal som si naň.
Prvé auto som mal Mazdu 323F (BA)1.5 16V, po nej nasledovala Mazda 323f (BA) 2.0 V6 24V, po tomto dobrom aute som sa dostal k BMW 735iA E32, nebola v najlepšom stave po predchádzajúcom majitelovi, ale tešil som sa z nej, pokial sa na nej nezačalo všetko kaziť a tak odišla preč členovi BMW klubu Cartmenovi. Po E32 som kúpil Mazdu RX-8 wankel motor s výkonom 177kw. Dosť dobré autíčko ale veľa elektroniky a spotreba okolo 13l v meste. Takže aj tá odišla a po nej prišla Toyota Celica 1.8 TS. Tam mi zase odišiel motor.Po pol roku čo som motor spravil som ju predal a teraz príchadza aj súčastnosť som našiel inzerát na BMW 525i E34 z Rajca.
N fotkách vyzerala skvele, po volani som sa dohodol s majitelom na obhliadke a skúšali sme auto aj bez kapoty nakoľko sa kapota striekala nanovo kvoli hrdze. Autíčko išlo ako má, radilo v poriadku, ťahalo perfektne, nič nevŕzgalo a bolo dosť zachovalé a interier skoro ako nový. Aspoň ma reálne kilometre ma nabehané cez 300 000km ale motor bol pred rokom robený tak hádam niečo vydrží. Hlavne má skvelý zvuk
S majitelom so msa dohodol na cene a zrhuba po dvoch týždňoch netrpezlivosti som išiel konečne pre svoju krásku. Cetsa hrozná snehu veľa a cesty neodhrnuté od Žiliny do Rajca. Až sme dorazili na miesto spísali si zmluvu, auto už bolo odhlásené na mňa a hor sa domov

. Cesta z Rajca do Považskej Bystrice plná zábavy a jemné drifty - skúšal som opatrne nakolko som sa s autom zoznamoval. Až sme dorazili konečne domov a moj príbeh začína.
Niečo o mojej modrej Barborke - chcem mať z nej cukrátko
BMW 525i E34farba- modrá metalíza ( auto bolo prestriekané, predtým bolo čierne, ale myslím.že táto modrá mu ide)
rok výroby ma písaný 1990 a dovezené bolo v 1999 na Slovensko
Motor- Vanos: radový 6 válec, 24ventil
s výbavy: má manuálnu klimatizáciu
sedačky polo koža plus sú vyhrivané
ABS
analógové hodiny
dalšie veci dopíšem časom
Na aute sú namontovane Angel Eyes + xenony čočke,zadné svetlá LED Diody,
Na aute boli zatiaľ vykonané zmeny:výmena samosvoru za druhý samosvor (3,73)
Chystané úpravy:komplet výmena brzdových kotúčov, obloženia aj ručnej
výmena všetkých náplní
výfuk aj s potrubim časom za komplet nerez
dalej uvidíme čo sa naskytne
Toto autíčko mi robí radosť a radosť s ním jazdiť.