... všetko o BMW ...
Alpina-S napísal:Ten interiér môže byť kľudne aj originál. Robili sa aj takéto kombinácie len ich je veľmi málo. Tiež aj tapce sú dvojfarebné konkrétne tá výplň.
http://www.e38registry.org/r9tt-volleder-club-grau/
Malo by to byť vo výpise výbavy.
edit: Hugino ma už predbehol
Fuxxo napísal:no uz som zvedavy na foteckyyy :-O trip do bulharska a ist na tom este domov, to je masakermas gule :-)
Fuxxo napísal:Fuxxo ďakujem, ale určuje nebudem meniť sedadlá ani nič ine, auto chcem zachovať v pôvodnom stave.WAU!!! tak toto vyzera fakt chrumkavo :-) gratulujem ku kupe, ta farba vyzera velmi brutalne
uz ostava len zohnat contoursitze a hotovo
filiposcollari napísal:Nazdar, nieje to tajne. Pan ju predaval na mobile.da za 11500,eur. Cez mail sme sa dohodli na cene 10000,eur. Ked som ale auto videl na zivo nasiel som zopar nedostatkov, nejake skrabance na exterieri aj v interieri. Ked sme sa dohadovali na cene tak som mu pisal nech mi povie o vsetkych nedostatkoch a posle aj foto. Napisal, ze auto je bez poskodeni v perfektnom stave. Napisal som mu ze ak je to tak dam 1000. Kedze som nasiel tie nedostatky tak som mu povedal, ze nemozem dat 10000,eur a tak sme sa rozlucili. Asi ho to trochu stvalo ze mi o tom nepovedal a pozval nas kavu. Kecali sme asi cca hodinu o autach, co robi on co ja, co moja zena a nejako sme sa dohodli na 8750,eur.Krásna mašina, dufam že niekedy uvidim naživo na nejakom zraze :) ... Ak to nie je tajne tak kolko ťa vyšla? Celkom ma to zaujima po čom idu taketo fajnové kusky v BG :)