Piatok, 3. Júna 2011, 07:25
[quote="SmartBastard"]
Hej počul som, ja som sa chvíľu vozil na Vogue ale bol v podstate novy, tuším okoľo 30tkm a bolo to bez problémov. Co sa mi na tom aute páči je že vyjde hocikam. Blato, snhe, voda, kopec hore, kopec dole ... to je úplne jedno, to auto proste ide. Mám rad X5 a milujem design X6 (kamarát má Mko a ide to ako ujebane), ale co sa týka tochto tak to môžu iba snívať spolu aj s Q7 a MLkom

A tiež myslím ze co sa týka luxusu tak je predsa len o level vyššie (ale to je aj cena).
nj ked sa na tom povozis, a pozicas si to, tak dajme tomu, ale fakt mat to na dennodenne jazdenie je des. tam necakas ze ci sa cosi dodrbe, lae ceakas kedy sa to zas dodrbe... poznam pripady (robil som v autorizaku ) kedy sa cakalo na ND z UK typek cakal na hydrauliku cca mesiac, doslo to, zistili sme ze to nepasuje tak cakal zas...o cenach ND nevraviac :)
myslim ze to ML je pekne a praktickejsie :) kiez by som aj raz take mal :)
a sorry za OT uz som ticho

ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe