aky rozmer teda nakoniec bude? Zadok 235 a predok 225? Alebo zadok 225 a predok 215? Ja stale rozmyslam co dokupim, kedze mam napodobne jedny bojaschopne 225ky. Ci 215 na predok alebo 235 na zadok
aky rozmer teda nakoniec bude? Zadok 235 a predok 225? Alebo zadok 225 a predok 215? Ja stale rozmyslam co dokupim, kedze mam napodobne jedny bojaschopne 225ky. Ci 215 na predok alebo 235 na zadok
ja mam 225 predek a 235 zadek. aspon to kryje rafky. a ty jezdis dost, tak at to hned nerozjebes
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic Ruzne dily na E36 zde Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)
Páni tak včera večer som to bol troška poprehanať a možem povedať že tie gumy su super sedia držia auto je tvrdšie ešte čo ja mám rád ved je to športové auto ovládateľnosť je omoc lepšia ako na 225. Jediné čo sa mne nezdá je ako to vypada dosť su utopené tie kolieska aj predok aj zadok tak uvaha nad podložkamy. Rano som vybehol troska ho umyl nech sem nedávam hociake fotky. Radte píšte.
Prílohy
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
Tie Le mans teraz urcite nie mozno casom pacia sa mi ale tieto som si est ani neuzil tak to necham na leto mozno pred Bigom ak budu peniaze tak spacham zmenu. Kalendár neviem však zelo vie o mojom aute. Možem mu napisat aby kukol pripadne este niake povkladam sem a uvidime
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX