Kompresorovat 328 je z pohladu vykon/naklady asi nezmysel. Skor tu 325ku kedze su lacnejsie, maju vacsi priemer sania a liatinovy blok motora. Skor by som siel ale to toho Mka bo taky cuker ako ma Mellissimo je skoda omotat haraburdou. To patri do Civicu
Pozeral som to len tak ze kolko by osm tomu mohol natiahnut niakou upravou. Turbo kit vysiel lacnejsie. To sa da komlet zohnat za 1200 dolacov. A da sa montovat aj na Mko. Stalo by to za uvahu vytlacit z Mka 400 a viac konikov. Ja som vzdy bol na tunenie motora. Mna sracky ako kridla a plasty a vseliake obludky nebavia. Motor brzdy proste to je moje preto tu vyhutujem urcite pojdem do Mka otazka je ze kedy.
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
Afto je zo spodu super jedina vec co bol atak ze chytena porvrchovou hrdzou je svor a ten uz je vymeneny za fajny nastriekany. Tazke tuty fruty a sla aj nova hardy spojka
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
Hessy cel by som ta poprosit ci by si mi na auto vedel hodit disky BBS Le mans. Chcel by som sa kuknut an to ako by to vypadalo. A ak by si vedel spachat na zadne skla nieco ako jemny nadych do farby auta to by tiez bolo super davam sem foto na ktorych by som to cel vidiet. Vopred dakujem
Prílohy
bbslm.jpg (70.53 KiB) 713 zobrazení
Mellissimo