... všetko o BMW ...
lovebmw napísal:fakt cukrík autotaku e36 by som bral
![]()
pekne sa o neho staraš fakt maš moj obdiv :) inač mu to pristane ked len tak visí vo vzduchu
a dávaj si pozor na ceste lebo teraz je hrôzostrašne ísť s bmw zo zadokolkou po tých cestách
radšej by som asi išiel niekde pešo a auto si nechal niekde odparkované lebo ked vidím koľko sa aj tu na klube stalo už nehod v zime tak
opatruj si ho
gusto napísal:
nesúhlasím - naopak, teraz je to najväčšia zábavalen treba používať mozog a ruky
mellissimo napísal:JA v zime nejazdim na mojom bawe bo ho necem nicit od kamenov a celkovo sol a tak. Na to mam sluzobne ze sa v zime vysantim. Je to fun ked zadny nahon uz aj na rovnom ked troska potlacim pedal ide zadok do strany. Len skoda auta uz tato kratka cesta bola pre mna utrpenie ked som na servise kukol ze co sa na spodok dostalo za bordel. Ked ma auto dostatocny vykon tak aj na suchom je velka sranda ako som hodil video o stranu pred touto som bol troska zagumovat. To auto lietalo uplne uzasne nemalo ziaden problem som sa zabavil 100krat lepsie ako na snehu a mal som plnu kontrolu kde idem.