... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:Spider ty si preco furt myslis ze LPG je kazenie alebo znehodnocovanie auta?
Ten plyn tam ani nevidis.. ale mne to je uz jedno ja sa na temu plyn nevyjadrujem , kto to ma alebo to vie , vie preco.. kto to nema a chce nizsiu spotrebu nech si kupi slabsie auto .. ja mozem mat 325tku co mi bude zrat 4l/100km a budem happy .
spider207 napísal:ako v pohodicke, je to vec nazoru.. je pravda, ze ja osobne moc plyn nemusim, ale som ochotny ho akceptovat cisto z rozumovych dovodov - aneb spotreba, pokial by som teda auto bral ako cisto spotrebny material.. neviem, proste pripada mi to ako taky zasah do auta, ktory sa potom tazko vracia s5 (aspon si to myslim) a tym padom mi to pride ako take znehodnotenie auta, proste ako keby to poprelo to preco bolo to auto vyrobene.. neviem, u mna je to asi skor len taky pocit, ale proste do auta, ktore mam rad a je to moja srdcovka, tak tam by som si LPG nedal (nie darmo sa hovori, ze origo je origo - aj pri naslednom predaji).. tot moj nazor (sorry melli za OT)
ze by sa spotreba na dialnici na dlhu trasu dala dat ovela dole podla mna kludne pod 7em. Teraz mam na dlhsie cesty 7,8-8,8l