Streda, 5. Júna 2013, 21:26
- auto dostalo nove predne kotuce Zimmermann a je to fakt BOMBA, isli tam klasicke, teda nie dierovane. (nechcel som mat vpredu ine ako vzadu). Spolu s Textarmi to brzdi krasni...
- nejake dojmy z predaja zatial... napisalo mi naozaj velmi vela ludi, bolo ho pozriet cca 5 ludi... jeden chalan tu z klubu nemoze, lebo je v zahranici... Kazdy samozrejme ponuka najprv 13.. potom 14 tis. Je mi jasne, ze kazdy chce kupit co najlacnejsie, samozrejme aj ja... Tu ale chcem napisat zopar veci preco som si svojej ceny vedomy a preco pri tomto aute nema vobec cenu nejakych 200 euro hore dole riesit... Chcem proste auto predat v sto percentom stave, nie v stave, ze ho predam lacno a novy zakaznik bude musiet investovat min. 500 euro do dalsej udrzby - prípadne v krátkom čase... ja som fakt menil vśetko aby auto nebolo ani na chvíľu v inom ako TOP stave
- moje heslo je " Keď viem, že niečo budem musieť v budúcnosti meniť, radšej to vymením hneď a vozím sa na 100 percentnom aute - pri predaji ma to tak či tak dobehne"
STAV vecí
- uplne nove predne brzdy Zimmermann + Textar (najazdené 100km - cena 225 €)
- uplne nove tlmice M Sportfahrwerk I SACHS 4x - (najazdené 400km - cena 545 €)
- nový lak predný narazník a kapota - od kamienkov na nasichc estach - (400km - 300 €)
- vymenena lambda sonda / klasika odisiel výhrev - (400km - 145 €)
- nove zadne brzdy ATE + Textar (najazdené 2000km - cena 195 €)
- nové tyčky stab. MEYLE HD (najazdene 2000km - 42 €)
- nové zadné a predné silentbloky Lemforder (preventívne) - (najazdené 2000km - cena 85 €)
ÚPRAVY, ktoré su spravené - samozrejme nie sú nutnosť, ale kto by ich chcel robiť už nemusí
- interiér originál karbónové lišty 800 €
- interiér v kombináci alcantara / látka / obšitá spodná časť palubovky / šport sedačky - 1600 €
- úprava kriviek a Valvetronicu v Nemecku/Freisberg Wintertuning - 685 €
- ladené výfukové zvody OBX - 665 €
- volant(airbag) + páka + madlo ručnej v M pakete - 740 €
- zadný M3 lip spoiler - 175 €
- predné preformance lipy - 225 €
- kolesa BBS CK antracit + Hankook Ventus V12 - 1300 €
- Hochglanz Invidvidual shadow line vonkajsie listy - 684 €
p.s. cakame priastok do rodiny... takze to je dovod predaja
-
Prílohy
-