Fotky som nestihol nejak, no mám pár otázok....
Takže, keď zapnem zapaľovanie blikajú angel eyes, je to normálne ? Tuším som niekde čítal, že hej a že to kontroluje auto, či všetky žiarovky svietia alebo niečo podobné.
Druhá vec je, že bliká pravý xenón, ale len občas, hlavne keď prichádzam do garáže a pri rozbiehaní a občas aj na nejakej väčšej nerovnosti, inak nie. Asi odchádza, že ?
Ďalej, keď sa niekde vytáčam, dávam volant na doraz a trochu viac náhodou pridám, niečo zaškrípe. Vraj je to normálne pri tom aktívnom riadení mi jeden človek hovoril, ale neviem no.
Potom slabší signál rádia, je tam originál BMW anténa, ale tá krátka športová. Proste keď idem niekde medzi stromami a tak, mám hrozne slabý signál a ani veľa staníc neukazuje v idrive.
Všimol som si ešte, že keď mam otvorené dvere a chcem otvoriť okno, nejde automaticky, musím to celý čas držať. Pri zatvorených dverách to ide normálne.
No a nakoniec, keď som ostrekoval sklo tak som videl, že to strieka dosť vysoko, až na koniec strechy. Tak som to chcel nastaviť, lenže som zistil, že BMW nemá ako väčšina aút tie klasické ostrekovače, ktorých výška sa dá nastaviť napr. ihlou alebo tak. Tam nič také nie je, dá sa to nejak nastaviť ?
Som sa trochu rozpísal, no budem vďačný za každú radu