wikyxxx: toho sa práve najviac bojím

Modlím sa, aby to bol len senzor, ale v kútiku nejako tuším, že nebude

Ach, k*rva...
No nič, popíšem celý problém. Po vychladnutí som išiel za opravárom (cca. 4km cez mesto, našťastie nie v zápchach ale uličkami ako sa dalo) a už po výjazde z garáže sa mi zdalo, že sa za mnou robí "čiara". Bolo to tak, po príchode sme otvorili kapotu, z nádržky vytekala chladiaca kvapalina. Tak to odvzdušnil, po povolení odvzdušnovacieho šrouba sme videli bublinky. Vyzeralo to OK, skúsil som s tým prejsť tak 10km a zasa, žltá výstraha. O chvíľu rovno aj červená (vypnite motor a zavolajte servis), tak som chvíľu počkal, k domu som to mal cca. 2km a pomaly som nejak došiel. Nechal som to vychladnúť, pozrel stav chladiacej kvapaliny a chýbalo tam, ale nie zas toľko, tam bola. Dolial som a skúsil som pred chvíľou znova, či to pomôže. Neprešiel som ani 5km a zasa, žltá výstraha a chvíľu nato červená. To už som bol na križovatke, zrazu to opäť skočilo "iba" na žltú, za cca. 800m som bol pred garážou a tesne pred vjazdom opäť červená výstraha. Otvorím kapotu, motor pomaly studený, nádobka od chladiacej zmesi iba vlažná (ale hadica čo k nej vedie bola dosť teplá, zaujímavé). Tak neviem, čo myslíte?