Tak , konečne po dlhšej odmlke sa mi darí uploadnuť sem pár slov a hlavne foto mojho viac menej dokončeného vozítka :)
Za posledné 2 týždne sa udialo toto:
-Nahodené nové predné + zadné tlmiče aaa na predok Mpaketové pružiny (ktoré bolo umením zohnať a nakoniec ich mal kamoš doma na dvore

)
-vyvarený + nastriekaný spolujazdcov podbeh ( jediná hrdzička nám ostáva už len na lemoch , ale to budem riešiť až na jar )
-navarená dvojkoncovka výfuku ( z nerezovej ocele ) , vyleštená + nastriekaný zadný tlmič čiernou farbou do 650°C
-zavarený otvor po ťažnom na zadnom nárazníku + nalepená čierna matná folia ( akože imitácia toho plastu čo je na mpakete)
-doplnenie povinnej výbavy
-doskladanie prakticky celého auta do kompletu , lebo už skoro 1,5 mesiaca to bolo rozobraté ako lego :)
-umytie auta v ručnej autoumyvárke aa vyleštenie s Autoglym Super resin polish
-užívanie si radosti z jazdy a úsmevu na tvári , vždy keď si doňho sadnem - za sučasnej spotreby 6 l :)
Prikladám nejaké amatérske pokusy o dobré foto :

aaa jedna pre kamoša Kuba - kamo dik za suvenír z Miami :)

Plány do budúcna : - koža na kapotu
- M paketový volant
- výmena brzdovej kvapaliny + odvzdušnenie
- úprava výfukového potrubia
- viac ma zatiaľ nenapadá , no vždy sa nájde niečo , aby som sa v ňom rýpal
Na záver tohoto preslovu musím poďakovať 2 ľuďom - mojmu dvornému mechanikovi a skvelému kamarátovi Milanovi a mojej mamke , ktorá bola morálnou podporou a taktiež sem tam priložila ruku k dielu :)