Tak opäť raz nejaký update :)
Posledné 2 dni som pracoval na komplet vypucovaní interiéru autíčka :)
Taakže vypožičanie tepovača , kefy , handry , autoglym a už sa makalo - vytepoval som komplet všetko čalúnenie čo sa v aute nachádza + všetky plasty boli vyglancované Autoglym interier shampoo - auto teraz krásne vonia všetkou tou chémiou , až mi je luto pchat tam nejaký wunderbaum - s výsledkom som vcelku spokojný - je to 100 krat lepšie ako predtým :)
Nejaké foto z tepovačky nemám , nahodim foto keď to bude komplet poskladané, hotové.
Azda jednu , na ukážku , aké parády dokáže Interier Shampoo od autoglymu - nedám ten prostriedok za nič !!

Bohužial , tento týždeň nastal aj menši downgrade , keď sestra čarovala s fúrikom po dvore a odniesol si to predný spolujazdcov blatník

- zajtra ide diel do lakovne , tak dufam , že chalanisko trafi farbu aby sedela aj s dverami aj s naraznikom aj s kapotou...

Ďalšia vec čo ma mrzí , je to , že znižovať autičko nemôžem , lebo by som nevošiel do dvora -už teraz je to natestno , lebo mám nižši profil gum a aj mpaket je troška nižšie ako povodny naraznik - ešte dobre že som to skúšal , kym mi neprišiel štelovák..
Ale čo ma teši je , že som konečne objednal dymové smerovky od crumara a tiež mi konečne prišla nerezova rura na vyrobu 2 koncovky :)
Tento týždeň nás čaká - vymena predných , zadných tlmičov, dorazov, uložení a prachoviek
- vymena brzdovej kvapaliny + odvzdušnenie brzd a spojky
- vyvarenie spolujazdcovho prahu , lebo sa tam vyskytla menšia dierka

+ striekanie
- zapojenie osvetlenia na nohy
- zavarenie zadneho naraznika, resp. otvoru ktore ostalo po ťažnom
- navarenie koncovky vyfuku
- nahadzanie , dopasovanie a doladovanie , komplet všetkeho , čo sa mi váľa v garáži

a nakoniec umyvanie a leštenie až do zblbnutia - dúfam , že to všetko postíham :)