... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 33
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Boboo96
Autor témy
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

Re: [E34 525i Touring..oprava svetiel

Streda, 4. Decembra 2013, 08:41

Rovanke skla ako original len cire su zo skla z coho asi :-D a su z nemecka aj s krizmi stali dost vela a niesu depo :)
e34 Touring

darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Decembra 2013, 10:00

On asi chcel vediet z akych svetiel mas tie skla. Ze su zo skla je snad kazdemu jasne. Ja som tieto tuzerske skla videl na svetlach depo. Bosch ani Hella ich nevyrabaju. Zaujimalo by ma ci maju aspon EU homologaciu... :) Aby sa ti nestalo ze ta zbojnici ozbijaju o peniaze a technicak
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

F!z:k
Auto: E36, E32

Streda, 4. Decembra 2013, 10:22

Boboo96 napísal:
busines viem zohnat od kamarata lenze je zablokovane.. cize by si mi mohol pomoct :) ale to budeme riesit neskor.. teraz som kupil od 4adamsa to zadne vyhrievanie cize sa do toho pustim ked budem mat volnejsie aj auto aj seba trosku ma sere ze to busines neni na cd aspon.. neda sa nejako dorobit na usbcka raido??.. alebo to zriesim tak ze kupim ttu blbost do zapalovaca.. spravm dalsi zapalovac do kastlika aby to nebolo na ociach ako vo felicii :)..

Co som cital, na kvalitu zvuku je dobry ten business. To mozem potvrdit, na origo reprakoch to hra slusne a to vieme, ze origo repro nejsu ziadne trhace usi. USB tam nedorobis, najjednoduchsie pouzit ten vysielac do stekera a nejako ho schovat nech tam nesvieti. CD sa da dorobit ked kupis changer na 6CD. Este sa da dorobit nejaky AUX vstup ked vyradis kazetak alebo AM rozsah radia, potom sa tam da zapojit daka MP3, mobil atd..

Ak by si chcel odkodovat ten business tak napis, ja som to robil. Treba vybrat z toho radia pamat, precitat ju na PC, vysledok hodit do dekodera, pamat vratit do radia a potom zapnut zadat kod.. Jedine radio na ktore neni prosta kalkulacka kde das S/N a vyflusne kod.
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 4. Decembra 2013, 10:58

Aha takze z nejakych tuzingov, skoda, homologaciu to podla mna nema, pretoze original skla funguju ako difuzor. Co by sa nedalo, ked mi pride posledny diel tak moj reverse shit bude mat USB aj AUX, ale ze by to hralo nejako zazracne by som netvrdil, je tam len svab so SE vystupmi z coho vypliva asi 6W cisteho vykonu a slaba dynamika, budem tam davat digitalny koniec, potom bude klasicky 4x25W.

Streda, 4. Decembra 2013, 11:20

starynovy napísal:
ze by to hralo nejako zazracne by som netvrdil, je tam len svab so SE vystupmi z coho vypliva asi 6W cisteho vykonu a slaba dynamika, budem tam davat digitalny koniec, potom bude klasicky 4x25W.

Vravim o businesse ktory je od pioneeru a nie o reverse co je blaupunkt :smile: V ramci zachovania vsetkoho origo je ten zvuk docela seriozny.. Isto by mohol byt lepsi s lepsim koncakom alebo repro. Vsetko sa da ved na DX je plno vseliakych prehravacov za 5 dolarov co by sa proste napojilo na AM, daky aux jack napojit na kazetak a je.. Este si to aj moze potom luxusne prepinat tlacitkom na radiu 8) Len pre to "proste napojilo" neni pre kazdeho take jednoduche :D Vzadu na radiu su vstupy len jak to radio oblbnut aby si myslelo, ze ma napojeny changer to netusim..
Obrázok
Obrázok

Boboo96
Autor témy

Streda, 4. Decembra 2013, 11:37

No homologizaciu to nema.. ma to aj kamarat na jeepe a ja to mam ovela dlhšie ako on a zatial nic..a to mam este aj xenónové svetla.. s tym radiom by som to chcel tak ze by som vybral ten aux na mobil zas do kastlika vedla volantu :) a este do kastlika by som vopchal niekde od baterky cez poistku a spinacku ten kokot na usbcka... to by bolo najlepsie :) fizik ty si asi z daleka cize to budeme kusoet zvldnut cez skype alebo podobne :) inak svietla ovela lepsie toe svetla ako s origo sklami... este dorobim ostrekovace treba ich uz len nahodit...
e34 Touring

darklord

Streda, 4. Decembra 2013, 11:50

Musi byt radost jazdit oproti tebe. Tymto mas obrovske minus... :evil:
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

Boboo96
Autor témy

Streda, 4. Decembra 2013, 11:51

Pozri sa mam tie svetla tak bastavene ze nikomu nic nevadi a pritom vidim ovela viac ako s normalnymi ziarovkami.... policajti ma 100krat chytili a nepovedali ani slovo na svetla pritom sa aj kukali....
e34 Touring

Streda, 4. Decembra 2013, 11:56

Tie skla tam moc toho nerobia. V tom mieste kde je cocka to je aj na originalnych len rovne.. To kam vsade to svieti urcuje ten plech vnutri pred ziarovkou tam ked si vyrezes svoje meno tak to bude svietit pismenka.. Cize nejaku tragediu by som z toho nerobil na e36stkach pri cockovych svetlach si bezne ludé vyberaju tie skla

Pri klasickych parabolach nie tam tie skla rozptyluju svetlo do stran ale pri projektoroch to skoro nic nerobi
Obrázok
Obrázok

darklord

Streda, 4. Decembra 2013, 12:02

Pretoze inzinieri v bmw su uplni idioti a urobili to tak len zo srandy. Aj original xenonove svetla z E32 maju refrakcne plochy, nemaju cele sklo cire. Okrem toho maju automaticke nastavovanie sklonu (okrem funkcneho niva samozrejme).

Streda, 4. Decembra 2013, 12:06

darklord napísal:
Pretoze inzinieri v bmw su uplni idioti a urobili to tak len zo srandy. Aj original xenonove svetla z E32 maju refrakcne plochy, nemaju cele sklo cire. Okrem toho maju automaticke nastavovanie sklonu (okrem funkcneho niva samozrejme).

Este doplnim, myslim teraz obyc ziarovky. Xenony tam urcite nejsu az tak kóšér kym nejsu origo. Pardon za rozruchy :oops:
Obrázok
Obrázok

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 4. Decembra 2013, 13:46

Ja myslim ze to oslepovat nebude, nema preco, len vravim na margo toho ze to proste nema schvalenie pre pozemne komunikacie. Ale od pohladu vyzeraju tie svetla tak cinsky/lacno ked tam su priehladne sklicka, nur original ist legal, a z daju sa kupit original look reflektory za babku, od DJ auto napr., cena smiesna, spracovanie mega, odprucam. Inac tuto zauzivanu hlasku o inzinieroch automobilky, a ze vedia co robia, by som potichu zasunul pod koberec. :mrgreen:

Boboo96
Autor témy

Streda, 4. Decembra 2013, 15:03

chlapi.. neni to original xenon ale HID sada samozrejme.. ma to ten isty ucinok ako ziarovka.. len je to biele a lepsie to svieti.. :) neviem co proti tomu mate.. tie svetla vyzeraju urcite lepsie ako originalky aspon podla mojho vkusu.. ked sa vam nepacia nevsimajte si to.. :).. ano ten plech urcuje ako svetla budu svietit... dark. a od teba som este ziadne plus nepocul :) cize mam vlastne -1 :D... ale dakujem aj tak.. vsak doplatim na to ja ak mi daju pokutu nie ty .. a neber to ako vyryvanie :)
e34 Touring

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 4. Decembra 2013, 17:00

k comu su tam tie krize ? aky to ma efekt?

Maco594
Auto: E91, E30

Streda, 4. Decembra 2013, 17:07

vyzerajú čierne a nestratili na funkčnosti, ten kríž sa odráža na parabolu a tým robí efekt "začiernenia" keby boli kríže ružové tak by to vyzeralo ružovo :D, Surrender vydno že si začal od E36 keby si mal tricku určite by si to ovládal :) ale PEACE samozrejme :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 33

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných