takze auto dovezene cez bud. vykend idem menit motor potom treba vymenit gufera na ventiloch a vsetky veci okolo a spolu s motorom naprava a kardan a sme hotovy.... zatial som si vymenit salter paku za drevenu zadne svetla s cervenou smerovkov a vpredu mam xenony :)
takze.. novy motor m50b25 vyfuk z neho.. prevodovka naprava z M5 .. novy interier obsivany kožou.. aj madla na dverach.. kozene anatomicke sedakcy s vyhrievanim elektricke.. fotky pridam neskor :)
pri vymene som sa narobil ako kokot.. pretoze moji spolupracovnici bez ktorych by som to nezvladol.. boli v liehu... .. bol som na to sam.. skoro som si odjebal ruku flexou pretoze som rezal hadicu na klimu a zacalo mi to striekat lebo som zabudol ze je napustena.. cize som sa zlakol a flexou som si zapili do ruky .. naprava vymenena za 20 minut... inak vsetko ide ako ma..motor ide super.. treba este vymenit sviecky olej filtre.. kupil som KN filter vzduchovy.. cez tyden to vymenim.. zvuk to ma tiez paradny... ide to super.. ovela lepsie ako ten trapny 2liter.. ... fotky len na ochutnavku ked nebol vyskladany interier.. ostatne foto mam v mobile pridam neskor ... inak.. nove disky tiez doma.. dnes mi ich doneisol bnykolass ktoremu dakujem.. su super...
za mna super aleee radio vyhodit nahradit hoci aj bussines ale orginal .. doriesit velky BC a ocalunit sedacku bud vodicovu alebo zbytok k vodicovej :) a bude to NO1 a tie priehradky pri riadiacej pake je super mne sa to lubi jaj moree toko veci to auto ma co chcem aj ja ale teraz mam inu prioritu :\ tak to musi ist bokom ..
ide byt vsetko kozene tu sedacku M5 predam .. je elektricka a mozem spravit aj pamet ak bude zaujem.. tie priehradky mam este jedny okolo šalterpaky radio dam jasne ze ine ale teraz na to vobec nemma cas a ani financie.. :)
dakujem velmi pekne snazim sa uz cez 2 roky.. aj ked je na nom vela vela vela chyb.. ktore by som chcel este spravit.. mam diery v kapote.. skrabance.. preliacinny.. a tak dalej. :).. a menim aj to co som si povedal ze uz nikdy nevymenim .
vcera vymenena v poradi uz 4ta šalter paka ale stále to nieje ono.. hladam celu drevenu z e34 z M znakom a podsvietením... ked nie M znak aspon to podsvietenie a drevo .. keby dakto vedel nech sa ozve :)) dalej dorobene uz obe predne kozene, elektricke, vyhrievne sedacky uz to chodi a aj hreje rit.. :) a na koniec .. mame tu znameho z nemecka ktory ma auto pred smrtou.. tak mi zadymil to moje u nas na dvore -3 a ked mu chytilo auto tak plny plyn furt drzal.. jebo
Takze nove zadne sedacky super stav.. vzadu je sieťka na batozinu ktorá sa mi velmi paci... vsetky 4 tapacire nepoodliepane este dorobit roletky ktore mi zostali na starych tapcoch plus moje kozene madla.. topka vpredu doplnena sietka ku noham a este bmw naslapy.. zacina sami to pacit :) :)