motor zaobstarany.. golu som si zaobstaral :).. motorcek si dam dole do pivnice pekne ho cely rozoberem pretesnim vsetko co sa bude dat.. vycistim ho.. dam ho do kopy aked bude pripraveny do auta.. tak potom ho najebem do auta :).. vybavene :) gola triumf 150dielna.. bol som s nou spokojny v servise u svagra tak som si taku istu zaobstaral :)
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
už som sa tešil, že sa ide skladať intergalakticka kokotina ako "exkluzivny 535i tour" škoda no. keď vidím ale ten automatový starter ring, tak sa asi móžem smiať ďalej Chudak chlapec, čo ti to bude dávať do auta.
mi chce spovedat ze ked tam dam moju 2,5 m50 spojku prevodovku zozeniem ews,rj,klucik z manualu ze to nepojde??... motorr si samozrejme bude robit a davat do auta sam.. nikdy som nedal moje auto nikomu robit.. pretoze nikomu neverim..
No vsetko tam mozes napasovat ale pokial chces aby to fungovalo uplne super potreboval by si RJ s motora kde bola manualna prevodovka. Aspon nam na M60 to robi obcas blbosti kedze to nedostava nejake informacie od automatu a ked brzdis motorom to napriklad nevypina vstreky nechce to setrit
E53 4.4i on E32 730iA on E32 740iA on E32 pickup on E34 540i on E34 525i on E34 525tdsA off
A zohnat rj z ews a vsetkymi vecami z jedneho auta neni najlahsie kazdemu co som pisal tak mu nieco chybalo a ak nie tak chcel za to tolko co pomaly za motor... Tak so nakoniec dal ews z rj motora odstranit cena bola o dost nizsia a fungovalo to
myslis tu blatovu sivu na poslednej fotke? .. strasne vela chyb je tam.. hrdzave spodky dvery diery v kapote naraznik inej farby a trosku preliacene dvere.. ked to vsetko spravim a bude to v jednej farbe potom mi to mozes napisat :)
ja mam auto zasrate viac kedy dame spolocne fotky? ked som mal e36 tak sme spolu fotili a ked mam e34 tak na to volako kasles...az raz sme boli
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín