... všetko o BMW ...
fioro napísal:celkom pekna, ale tie dialkace treba tiez prerobit
Cosmo napísal:Ahoj
Bol som sa voziť, auto ide velmi slušne, technický stav dobrý. Začal by som ošetrením tej karosérie, keď tak nejaký lakiernik nech na na ňu komplet pozrie, dá sa s ňou pracovať a mať zdravé auto je základ pre ďalšie úpravy, nie?. Spojku tuším na tom videu chcete doraziť?
.. Chip? Tuning? Istú dobu bol môj motor v prevádzke bez vzduch filtra.. potom som dal športový filter (noname produkt) no a naposledy keď som riešil prečo nejde motor tak som dospel k tomu že mi to odfajčilo váhu vzduchu, sací trakt komplet zadrbaný.. plus som sa modlil aby potenciometer na klapke nebol skapatý. Už také veci na svoje auto nedám. Ten zvuk s vykuchanými katmi sa mi páčil, neviem či je rúra najštastnejšie riešenie, ja keď som dal výfuk dole, a rozrezal zvar, tak som bol udivený koľko COčkového drátu v ňom bolo a ako bol zadrbaný splodinami, pekne to brzdilo prietok vo výf. potrubí
Nechceš zachovať pôvodný klasický vzhľad E34? Ten predok je aj tak agresívny, ,,americké,, svietenie, kríže, pekné lipo + zníženie +1
. To auto sa odlišuje od ostatných na prvý pohľad. Interér v ňom je plná palba, takisto treba podotknúť, zaujal na prvý pohľad.
Jo a máš SS
Cosmo napísal:Môj názor je subektívny, hovorím z vlastnej skúsenosti, áno originál vložka KN je niečo iné ako ružová šiška z tesco pumpy... Menil som spojkové ložisko, aj som pozeral svoju spojku, no vcelku sranda je vycentrovať ju potom.. Takisto poznám pocit keď človek nemôže moc rozhadzovať, preto som dal moje do ústrania a jazdím tým čo nepýta nič iné ako benzín..
To lipo je super, áno viem v akom je stave, ale niet sa čo čudovať pri tom ako je to auto nízko. Aspoň kopyto si spraviť, pomerať ho a ja si také spravím z laminátu ... muhehe, dúfam že toto nečíta xtreme
![]()
Škoda auto drať v zime na našich cestách, teším sa na rannú tlačenicu v buses pocitom že auto mi nežere soľ a veci tomu podobné. Len čo treba kožu ošetriť na zimu, škoda by bolo tvojej
turtlak69 napísal:ked som kupoval auto, tiez som si myslel, ze ho bude problem zivit a ze sa uspokojim s MHD ked nebude nevyhnutne ist autom. OMYL! ono to vydrzi maximalne dva alebo tri tyzdne. potom si pojdes kupovat aj rozky do jednoty o 100 metrov dalej na aute. poznam to. kazdopadne velmi pekna e34. nech ti sluzi :)