... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 21
obchodna sekcia

cobra11

Re: môj prvý Черный Бумер E34 535i :)))

Streda, 11. Novembra 2009, 23:04

ok teda , dam na Vas, dam tam bud TQ-D alebo ATF TQ DIII, podla toho co bude lacnejsie...

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Streda, 11. Novembra 2009, 23:22

cobra11 napísal:
ok teda , dam na Vas, dam tam bud TQ-D alebo ATF TQ DIII, podla toho co bude lacnejsie...

Ak ides riešiť rozdiel 50 centov na liter oleja, tak si si nemal kúpiť BMW. Daj tam TQ-D :wink:

Bikemann

Streda, 11. Novembra 2009, 23:24

cobra11 napísal:

daj tam dextron II nie dextron III to tam nema ist!

Užívateľov profilový obrázok
Hyri

Štvrtok, 12. Novembra 2009, 04:37

a co DOPIČE olej,kludne tam najeb aj fritol, tomu servu uz neublis.radsej sa zameraj na 100 rocny remen a zeby zvarany napinak v PIČI
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

Cosmo

Štvrtok, 12. Novembra 2009, 08:57

I tak še da :twisted:

cobra11

Nedeľa, 15. Novembra 2009, 13:35

takže spojka mi povedala dovidenia, tešilo ma, uz viac nezaberem...

kurva teraz mam navyber jazdit na Lanose 1.5 alebo fabii 1.4MPi...co si vybrat? slucku ci elektricke kreslo?? ](*,)

Cosmo

Nedeľa, 15. Novembra 2009, 22:35

To si ako vážne jazdil na tom aute dokedy si nezodral spojku tak že sa teraz nemôžeš pohnúť z miesta??

goofy89
Auto: E34 535i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Novembra 2009, 09:15

to ze ti odisla spojka sa ani necudujem ked si stym narabal tak ako som videl a za dalsie pokial viem nehovoril som ti ze zozen si este jeden zdvihak more :D ze ked dostanes defekt tak najprv musis dat jeden pod zadne koleso a nadvihnut aby si to vopchal potom pod druhe koleso. a co sa tyka toho serva som ti vravel ze si viacej dotiahni remen ten bol meneni je uplne novy ale slabo dotiahnuty
E34 535i

cobra11

Pondelok, 16. Novembra 2009, 18:14

VK-Tomáš napísal:

kebyže ťa zastavia predtým ako si mal vodičák a pri tvojom štýle jazdi tak ti dajú odklad do konca života.
Ja by som ti ho zobral aj na 2 životy dopredu
Chlapec sa spamätaj lebo keď budeš takto jazdiť ďalej tak niekoho sundáš a bude po chlebe, lebo vieš skúsenosti 200km za tebou a plyn tlačiť vie aj škôlkár, ale keď príde na krízovú situaciu tak neviem čo urobíš :wink:
Kua a prečo je toľko nehôd no preto lebo vodiči ktorý ani nemajú v ruke vodičák robia pič.viny na cestách a nevedia čo so sebou :wink:
Odporúčam by som ti pozrieť si video vo vymazaných príspevkoch hneď prvá téma :wink:

ako vies akym stylom jazdim?

cobra11

Pondelok, 16. Novembra 2009, 18:16

Cosmo napísal:
To si ako vážne jazdil na tom aute dokedy si nezodral spojku tak že sa teraz nemôžeš pohnúť z miesta??

az tak total KO nieje, rozbehnut sa este da bezproblemou, ale trojka stvorka petka ked pridas pol plynu uz nevydrzi...
dneska som natom este isiel do skoly...

poriesim to tak, ze za par supiek kupim niaku pouzitu spojku co este volaco vydrzi, tak aspon aby rok vydrzala a zatial okrem ineho nasetrim na keramiku a tu uz neodpali ani male decko, mam ju v mojej MBcke a fakt sa odpali dotoho investovat.

cobra11

Pondelok, 16. Novembra 2009, 18:28

goofy89 napísal:
to ze ti odisla spojka sa ani necudujem ked si stym narabal tak ako som videl a za dalsie pokial viem nehovoril som ti ze zozen si este jeden zdvihak more :D ze ked dostanes defekt tak najprv musis dat jeden pod zadne koleso a nadvihnut aby si to vopchal potom pod druhe koleso. a co sa tyka toho serva som ti vravel ze si viacej dotiahni remen ten bol meneni je uplne novy ale slabo dotiahnuty

tie dva zdvihaky uz mam :D

remen som este nedotahoval, ale kukal som nanho a uz ma dost volu, takze to dotiahnem. Spolu stym vymenim aj ten starter lebo este som sa ktomu nedostal, stale jazdit a jazdit :D

jo a co ma servo spolocne s remenom :?: :?: neviem, auto zo servom som este nemal, neviem jak to cele funguje...

a mozes stymi zimakmi este pockat nez si pone pridem? kedze teraz uz nejazdim tak mi ichzatial netreba a momentalne ich nemam kam zlozit.

odkedy som ho kupil som uz nabehal nanom nieco cez 2000km, co ma este stale stve ze som si nezvikol na jeho vysku a casto chytam spodok ](*,) hlavne ked su niekde vyjazdene kolaje a ked parkujem.
ale inac som s autickom maximalne spokojny :!: ani raz som nelutoval ze som ho kupil, ked som sa vecer nudil a bol benzin tak som si daval kolecka BA-pezinok-pezinska baba-malacky-BA, to je idealna cesta preto auto.
ked som resetoval BC som kukal ze dlhodobu spotrebu si mal 12.7, tam niekde by som sa chcel dostat, teraz mam zatial 15l, ale stale pada dole...

Cosmo

Pondelok, 16. Novembra 2009, 18:53

No ved servocerpadlo je pohanane remenom ak sa nemylim 8-[

Ja mam spojku dobru, ale mal som odidene lozisko, takze motor od prevodovky prec, a menit. Je to dost prace. Staci normalne naradie, ale potrebujes zirafu alebo nejaky pripravok co ti udrzi motor vo vzduchu aj jama sa zide... Odpojis hardyspojku, torxami odpojis prevodovku od motora a mozes menit. Je tam malo miesta ak je motor v aute, alebo nedas prevodovku von. Ja som mal motor vonku z auta ked som to robil. Idiot som bol lenivy vymenit gufera a caka ma to zase. Ale copem nato, budem kvapkat po troske a uz ked tak vymenim agregat za M30B35, je to rozdiel oproti B30.

Ked poriadne kuknes inzerciu tak ta spojkova sada neni taka draha, som videl tusim okolo 160 euro za novu. Robota okolo 60 eur ak si to nerobis sam.

Ten servoolej tiez preventivne vymenit a hovorim nova napln do prevodovky stala 14 eur a rozdiel citelny :idea:

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Novembra 2009, 10:22

cobra11 napísal:
... odkedy som ho kupil som uz nabehal nanom nieco cez 2000km...

ja mam na tomto aute nabehanych 26t a este stale mam pred nim respekt a stale ma vie prekvapit a to mam minimalne 2 krat tolko na inych autach nabehane a uz mam ako tak 7 rokov skusenosti z pohladu vodica. len odporucam dat pozor :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Cosmo

Streda, 18. Novembra 2009, 19:54

cobra11 napísal:

ako vies akym stylom jazdim?

Akym stylom jazdis ti ukaze prislusnik policajneho zboru ked ta zastavi a stylom fotka auta a dole pod tym rychlost.. Ale nie, teraz vazne, problem nie je vo veku ale hlavne v tom ze nemas/me moc odjazdene. Poznam to podla seba, proste cloveka to laka ukazat ake ma auto a vychutnat si ten pocit. Predsa ma to nejaky vykon. Nie len ty, vela ludi naklada sodu autu ked moze (dialnica, rychlostne komunikacie, cez noc atď) problem nastava ked je clovek exhibicionista a chce sa ukazovat. Ale male deti pred skolou, ludia na autobusovej zastavke o to nestoja.. Iba co ti niekto/nieco vybehne a je problem na svete. A potom je zvasca neskoro. Nikto nam tu nechce zle predsa :wink:

cobra11

Streda, 18. Novembra 2009, 21:09

Cosmo napísal:

Akym stylom jazdis ti ukaze prislusnik policajneho zboru ked ta zastavi a stylom fotka auta a dole pod tym rychlost.. Ale nie, teraz vazne, problem nie je vo veku ale hlavne v tom ze nemas/me moc odjazdene. Poznam to podla seba, proste cloveka to laka ukazat ake ma auto a vychutnat si ten pocit. Predsa ma to nejaky vykon. Nie len ty, vela ludi naklada sodu autu ked moze (dialnica, rychlostne komunikacie, cez noc atď) problem nastava ked je clovek exhibicionista a chce sa ukazovat. Ale male deti pred skolou, ludia na autobusovej zastavke o to nestoja.. Iba co ti niekto/nieco vybehne a je problem na svete. A potom je zvasca neskoro. Nikto nam tu nechce zle predsa :wink:

hned jak som dostal vodicak som sadol do auta a len sa vozil...najprv ma lakalo skusat rychlost, dialnicnu znamku som nemal tak len co to dalo na obchvate...
coskoro ma ta rychla jazda omrzela, drzat plyn na podlahe dokaze kazdy... a zacal som si viac vsimat podvozku. ked idem vnoci, blikaju semafory, nikde nikdo tam mi to neda to nevpalit do prazdnej krizovatky. Cez den je v BA tolko aut, ze ho ani nevytahujem, neoplati sa to a to auto sa do preplnenych ulic jednoducho nehodi, vtedy radsej berem foobiu 1.4MPi a idem si natom a neriesim...lebo sa stym ani riesit neda :lol: len sem tam ked ide niekto v lavom pruhu 50 a vsetci normlany ostatny idu tiez 50 v pravom pruhu slusne zasebou a nezavadzaju tak ma chyti exhibicionisticka chvila...

kazdy sa uci na hlastnej rozbitej hube...auto si uz umna respekt vybudovalo ked som vnoci za dazda tancoval v petrzalke a nebolo mi vsetko jedno...
jedna vec ma strasne laka a to je drift...ale neto som odvahu nenabral, zatial som nenasiel taku velku cestu aby som sa odvazil volaco skusit. maximalne pri vyjazde za dazda na jednicke trochu hodit zadkom, ale to za drift ja nepovazujem...
ked bude dobra spojka a dobre miesto, privital by som od niekoho skuseneho niaku lekciu driftu...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 21

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 24 neregistrovaných