... všetko o BMW ...
cobra11 napísal:ok teda , dam na Vas, dam tam bud TQ-D alebo ATF TQ DIII, podla toho co bude lacnejsie...
cobra11 napísal:ok teda , dam na Vas, dam tam bud TQ-D alebo ATF TQ DIII, podla toho co bude lacnejsie...
VK-Tomáš napísal:
kebyže ťa zastavia predtým ako si mal vodičák a pri tvojom štýle jazdi tak ti dajú odklad do konca života.
Ja by som ti ho zobral aj na 2 životy dopredu
Chlapec sa spamätaj lebo keď budeš takto jazdiť ďalej tak niekoho sundáš a bude po chlebe, lebo vieš skúsenosti 200km za tebou a plyn tlačiť vie aj škôlkár, ale keď príde na krízovú situaciu tak neviem čo urobíš![]()
Kua a prečo je toľko nehôd no preto lebo vodiči ktorý ani nemajú v ruke vodičák robia pič.viny na cestách a nevedia čo so sebou![]()
Odporúčam by som ti pozrieť si video vo vymazaných príspevkoch hneď prvá téma
Cosmo napísal:To si ako vážne jazdil na tom aute dokedy si nezodral spojku tak že sa teraz nemôžeš pohnúť z miesta??
goofy89 napísal:to ze ti odisla spojka sa ani necudujem ked si stym narabal tak ako som videl a za dalsie pokial viem nehovoril som ti ze zozen si este jeden zdvihak moreze ked dostanes defekt tak najprv musis dat jeden pod zadne koleso a nadvihnut aby si to vopchal potom pod druhe koleso. a co sa tyka toho serva som ti vravel ze si viacej dotiahni remen ten bol meneni je uplne novy ale slabo dotiahnuty
cobra11 napísal:... odkedy som ho kupil som uz nabehal nanom nieco cez 2000km...
cobra11 napísal:
ako vies akym stylom jazdim?
Cosmo napísal:
Akym stylom jazdis ti ukaze prislusnik policajneho zboru ked ta zastavi a stylom fotka auta a dole pod tym rychlost.. Ale nie, teraz vazne, problem nie je vo veku ale hlavne v tom ze nemas/me moc odjazdene. Poznam to podla seba, proste cloveka to laka ukazat ake ma auto a vychutnat si ten pocit. Predsa ma to nejaky vykon. Nie len ty, vela ludi naklada sodu autu ked moze (dialnica, rychlostne komunikacie, cez noc atď) problem nastava ked je clovek exhibicionista a chce sa ukazovat. Ale male deti pred skolou, ludia na autobusovej zastavke o to nestoja.. Iba co ti niekto/nieco vybehne a je problem na svete. A potom je zvasca neskoro. Nikto nam tu nechce zle predsa