... všetko o BMW ...
Cosmo napísal:Zvykaj si.. Aj ja som to zažil... i keď BA je dosť veľká tak neviem..
cobra11 napísal:necelych 20 min dozadu...
po desiatej vnoci som za dazda menil gumy lebo dost prsalo a na letnych som si uz netrufal ist do galanty...
rychlo som vymenil, na otocku zbehol do galanty...
vracam sa domou, spokojny, nateseny zo zimnych gum a peknych diskou, cca 500m od domu posledna odbocka a tam kurevsky velka mlaka, smyk, rychlo kontra...ale az moc rychlo, zadok letel na druhu stranu a do pekneho obrubnika![]()
ten disk sa uz asi neda spravit
nuz, prva vystraha premna od samosvoru ze mam sa kludnit a mat este vacsi respekt pred autom...
celkovo som rad ze to neskocilo v ziadnej lampe...
Lucushka23 napísal:hlavu hore :) treba sa naucit s tym jazdit :)
Lucushka23 napísal:hlavu hore :) treba sa naucit s tym jazdit :)
mys_iak napísal:ako s tym elektronom? sa ma naucit jazdit...
Cosmo napísal:Hm, mne sa stalo niečo podobné, ale ja som nevzal obrubník ale vyzulo mi pneumatiku z disku.. Darmo raz, vsetko co ma profil nad 50 nie je moc na drift.. Odvtedy som sa ukľudnil a jazdím o dosť menej ostro..
A ešte na jednu vec si zabudol okrem samosvoru - skúšobná doba na vodičský preukaz.
Cosmo napísal:Hm a týka sa to tých čo dostali vodičské oprávnenie PO zmene a platnosti vyhlášky, alebo sa to týka všetkých, teda tých čo vodičský preukaz obdržali pred novou vyhláškou ale ešte stále sú v skúšobnej dobe??
Každopádne keď som ja vyzul gumu tak mi nebehali myšlienky ohľadom vodičáku, ale ďakoval som Tomu Hore že tam nebola matka s kočíkom alebo niekto iný..
cobra11 napísal:
ja som celkom rad za ten obrubnik, kebyze tam nieje tak by som vybehol na chodnik a zrejme sa obrel o lampu...skoncilo to pomerne dobre. teraz za svetla som kukal aj na prednom disku je naky skrabancek...
co sa tyka skusobnej doby, nechcel som to tu hovoril, ale vpondelok som mal maly incident, v meste som sa nechtiac obtrel pri vyparkovavani o octavku, jej som zatlacil mierne dvere dnu, na bavari ani skrabanec, ani len octavky lak som nemal![]()
kedze majitela som nevidel, ja som skodu nemal, ludia naokolo neboli som sa rozhodol ze mu dam moje tel. cislo za stierac... poisteny som, bonus ako mlady nemam tak ani o ziaden nepridem, vsak nebudem hajzel...
o hodinku mi majitel vola, pridem k miestu cinu. majitel hovori daj 200€ a nebudeme to riesit. ja som nesuhlasil, dal som mu do ruk papier o zazname dopravnej nehody, mnou uzvypisany ze priznavam vinu a ako sa to stalo, ze mu to moja poistka preplati, videl som este ze ma skrknuty blatnik ponukol som mu ze aj to mozem ktomu pripisat a mu to prelakuju.
on ze ne, bud 200€ alebo vola policajtou.
nech si kkt zavola, tak dosli, celkom mlada pekna policajtka![]()
kuka sa nato, kruti hlavou a pita sa kto a preco volal policiu. povedal som jej co sa stalo, ze som mu dal tel. cislo za stierac, priznal som sa ukazal som jej papier ze som vypisal dopravnu nehodu a ze policajtou volal on. tak sa nasrala a dala mu pokutu 100€ za zneuzitie 158![]()
ja som fukol, opisala udaje a pitam sa jej ze ci mi nezoberu vodicak ze som v skusobnej dobe.
ona nato ze to je ponovom zrusene, takze sa nemusim obavat. mne povedala ze som seriozny, majitelovi octavky este raz vynadala a secko vyriesene
jedine co mi mala dat je pokuta 60€, ale povedala ze ci budem spojony s ustnym pokarhanim...
nuz zacinam mat rad policajtou
killian napísal:a ako prebiehalo to "ustne pokarhanie" od policajtky?