... všetko o BMW ...

palzo napísal:Engine, petrol BMW Longlife-98/01 5,75l. :)

ale ja by som skor siel kazdy diel do inej farby... malo by to aspon originalny umelecky podton :) popripade este by som sa na to dal vysalit detom dajakym
  ale ja by som skor siel kazdy diel do inej farby... malo by to aspon originalny umelecky podton :) popripade este by som sa na to dal vysalit detom dajakym   so sprayom v ruke :)
  so sprayom v ruke :) 
											 ???
 ??? 
											m4x napísal:ta E34 ta nejako nechce posluchat ako tak sledujem casom, ci sa mi to len zda ?

mys_iak napísal:pekna felda si kupoval ? abo nasiel pri konvach?
ale inak pekne si ju dal do laty....ale ja by som skor siel kazdy diel do inej farby... malo by to aspon originalny umelecky podton :) popripade este by som sa na to dal vysalit detom dajakym
so sprayom v ruke :)

v prvom rade sorry že ti tu takto píšem ale nedalo mi...strašne ma mrzí čo sa stalo dúfam že všetci sú bez ujmi na zdraví..dosť škoda toho auta ale nič sa nedá robiť náhoda je sviňa
  v prvom rade sorry že ti tu takto píšem ale nedalo mi...strašne ma mrzí čo sa stalo dúfam že všetci sú bez ujmi na zdraví..dosť škoda toho auta ale nič sa nedá robiť náhoda je sviňa  
   ak sa možem opýtať išlo o niakú technickú zavadu?
 ak sa možem opýtať išlo o niakú technickú zavadu? 
											 predsa aj keby spanikárila tak prvé čo urobí dupnem na brzdu a nie nohy preč,videl som aj takých čo pridali miesto toho aby zabrzdili
 predsa aj keby spanikárila tak prvé čo urobí dupnem na brzdu a nie nohy preč,videl som aj takých čo pridali miesto toho aby zabrzdili  No dúfam že sa z toho dostane a nebude sa báť ísť na cestu.
 No dúfam že sa z toho dostane a nebude sa báť ísť na cestu. 
											jararak napísal:skus sa ozvat krakenovi, neviem ako sa ma jeho stary horar co ho mal
taktiez bmwmisho daco rozpredava tak kasnu by snad posunul
viem o jednom anglickom panovi v sedane 325 v celkom slusnom stave ale z toho snad len nejake diely.
mimchodom prajem skore uzdravenie a povedz mladej ze su to len plechy, kosti sa menit nedaju