Ahojte, mal som toho nejak moc, ani tie MDays som nejak nestihol, ale brat stihol a vravel, že sa mu niekto prihovoril - tak vravím to bol určite blesk :)) Prepáč, nedal som vedieť, ale padlo toho na mňa nejak moc...
Auto je špinavé až až, ale koža sa drží, aktuálne už 3 týždne nebol čas na umývanie, ale vyzeár takto viď foto - skúsil som gramblavo nafotiť svietiace logá, čo je pekný detail, aj profesionálne racing sedačky, v ktorých rozvážam ráno deti :)) Už sa s bratom chcela aj nejaká slečna bližšie zoznámiť, tak mu jemne ťukla do zadku s tvrdením, že sa zaľúbila do tej farby a nejak pri tom zabudla brzdiť :))))) Ináč som s autom spokojný, priemerku mám 11,6, tankujem po predošlej diskusii a Vašich odporúčaniach iba na Slovnafte tú ich 99 červenú a nádrž je naozaj malá .
Na auto som si celkom zvykol a odpustil mu jeho hrubosť, ktorú kompenzuje a aj navrch nahradzuje svojou hravosťou, perfektnou ovládateľnosťou a praktickosťou. V lete sme sa s ním vybrali na dovolenku na Tále a aj napriek tomu, že sa občas nezmestíme do ženinho GT, sem sme sa nabalili úplne OK a na okreskách som si na plno užil obrovský nadbytok výkonu, ktorý mi umožnil predbiehať aj v situáciách kedy by som to s iným vozom asi neskúšal :) samozrejme v rámci bezpečnosti - žiadne šialenosti neskúšam najmä nie, keď mám naloženú rodinu.
Ďalej sa podelím o veľmi pozitívnu skúsenosť s kolegami z PZ SR, ktorí ma raz už zastavili, prekročil som síce mnimálne, keďže som si ich všimol :) ale aj tak ma pustili s napomenutím, ale musel som im auto poukazovať, celý z neho boli nadšení :) tak to poteší, tak ako potešia mnohé palce hore, ktoré možno dostávam aj od ľudí, čo chodíte sem - fanúšikov BMW a za tieto ĎAKUJJEM :)) Stihol som však 29.8 akciu, na Slovakia ringu kam ma pozval môj priateľ, kde sa zopár pekných mašín zúčastnilo (sorry nepamätám si meno tej akcie - asi som vypil veľa nealkoholického vína :)) Na pobavenie prikladám fotku, nakoľko sme neušli záujmu nežného pohlavia :))
Sorry za brutálny mix všemožných info, ale mám toho nejak moc

Tak dúfam, že sa všetci máte dobre, autíčka Vás poslúchajú a želám do ďalšieho príspevku veľa , veľa šťastných kilometrov :) Idem študovať ako sem nahrať fotky...