... všetko o BMW ...
zelo ml. napísal:mensie by nemali byt lebo tie schnitzer su 19tky a robil som to presne velkostou podla nich,..cize velkost je urcitze spravna,..mozno to ale ukaze inak na mojom aute preto lebo ja ho mam vyssie,..a kolesa mam lakovane,..cize vyzeraju predsa len trosku inak
M5 napísal:No hoši neviem ako vy ale tie 18ky boli posledné čo som kupoval na auto.Spolu s M-úpodvozkom som si zničil predok za pol roka.Okrem toho že dobre vyzerajú sú na dve veci -nahovno a na nič.Ideálne budú 17ky sa mi zdá.Síce nie sú práve efektné ale z praktického hľadiska-keďže auto aj používam sú vhodnejšie.Alebo 19ky a budem sa z balkóna tešiť že ach jaj mám to ale krásne auto a budem sa báť sadnúť doň.Najbližšie auto bud eurčite kvôli cestám a debilom na nich minimálne X5................
valer750 napísal:myslim, ze velky rozmer disku nieje az taky problem. Ale musis mat naozaj kvalitne kolesa, nie za 5 korun, pretoze auto pruzi aj na diskoch. Kvalitne velke kolesa filtruju nerovnosti nielen na pneumatikach, ale aj samotnymi diskami...tolko moja skusenost...dennodenne mam maoznost jazdit na sedmicke s 21" alpinami a je to total pohoda, avsak na zimnych 19" je to auto uplne ine...tiez mame aj E39 na 19" M5 diskoch a uplna pohodicka, ja mam E34 na 19" pride mi mäkksia ako na kovanych M5 17"..tak neviem
ale kazdopadne to do tejto temy asi nepatri...
zelo ml. napísal:mensie by nemali byt lebo tie schnitzer su 19tky a robil som to presne velkostou podla nich,..cize velkost je urcitze spravna,..mozno to ale ukaze inak na mojom aute preto lebo ja ho mam vyssie,..a kolesa mam lakovane,..cize vyzeraju predsa len trosku inak
zelo ml. napísal:ale ked si zoberes tie kolesa schnitzer a tie moje tak tam aj profil gum celkom hra,..nejdem sa hadat ze je to takmer realne ale minimalne na 95% ano,...inak uz som prisiel duffy na to ake sa tebe pacia kolesa,....(samozrejme nie v zlom) ale ako pozeram rozne pribehy atd,..tak sa ti asi pacia,..klasicke pavucinove BBSky popripade dako ine ale predsa kvalitne,...ale vzor ostava ten isty,..alebo len trosku pozmeneny,...je tak??
TheStig napísal:=D>![]()
... mozno by som pri tom tvojom "tuningovani" rozmyslal aj and podlozkami pod kola, nic extremne, max 20mm...
zelo ml. napísal:no musim sklamat,...podlozky urcite nie,..lebo chcem tomu nechat kvazi seriovy stav,..nechcem aby to bolo okate,....takto je to decentne a podla mna akoby to takto uz z fabriky vyslo,....aspon mne to tak pride,..hold moj nazor