... všetko o BMW ...
zelo ml. napísal:no neviem,.....tie kola su origo m3 cize kto ma m3 tak s najvacsou pravdepodobnostou ma aj tieto kola,..ale co sa tyka e39 pochybujem ze ich vobec na nej niekto ma,....a to sa mi da sa povedat este viac paci resp ma to tesi,...ze auto bude originalne,....ziaden dvojnik
coWon napísal:tak tak... moj pripad to iste... jediny na planete mam take kola
coWon napísal:tak tak... moj pripad to iste... jediny na planete mam take kola
zelo ml. napísal:no neviem,.....tie kola su origo m3 cize kto ma m3 tak s najvacsou pravdepodobnostou ma aj tieto kola,..ale co sa tyka e39 pochybujem ze ich vobec na nej niekto ma,....a to sa mi da sa povedat este viac paci resp ma to tesi,...ze auto bude originalne,....ziaden dvojnik
TheStig napísal:
Presne o tom som pisal... aj tak v SR maju možno 2 M3ky takéto kolesá ale na E39 u nás alebo v susedných krajinách nehrozi...
a ako si aj pisal, chces origo disky BMW 19" a vsetky ostatne dizajny diskov ako boli na novych M5, M6, 5 a 7kach kde sa takýto rozmer montoval su už okukané, veľa ľudí si ich dáva na svoje približovadla ako repliky, takze s nimi tazko zaujmes, aj keby si mal original, co sa zas o tychto z M3 neda povedat!
hesoyam25 napísal:ak sa mozem spytat mna by skor zaujimalo ako sa to auto sprava na tych 19 diskoch ci to nejako nezlenivelo predsa len je to 523
hesoyam25 napísal:no tak to asi hejmozno tu bude aj lepsie a aj to bude lepsie vyzerat mne sa tie kolesa pacia dobry vyber
zelo ml. napísal:dakujem za nazor,...mne sa tiez pacia,..ale inak su to dost rozporuplne kolesa,..niekomu sa pacia na 39 a niekomu nie,...ale tak to ma byt,..keby sa pacili kazdemu tak to je riadna nuda
zelo ml. napísal:este ich nemam na aute lebo cakam na podlozky na prednu napravu,....ale uz teraz ti viem s istotou povedat ze to nezlenivie,...lebo celkovy priemer kolesa je presne rovnaky ako maju origo kolesa co som mal predtym (tie co su na fotkach) to boli 234/45 r17 a tieto co mam tak na predok su 225/35 r19 a zadok 235/35 r19. Teraz som to ratal a tu su vysledky: 235/45 r 17 som mal aj predok aj zadok a tam je celkovy priemer kolesa 643,3mm a teraz budem mat vpredu 225/35 r19 - 640,1mm a vzadu 235/35 r19 - 647,1mm,.....tak by som si dovolil tvrdit ze to bude este daky maly kusocek zivsie
birki napísal:malo by to zleniviet kvoli tomu, ze kolesa by mali byt tazsie...
1kg na kolese je ako 5kg v aute..
zelo ml. napísal:no tak to neviem,....ale myslim si ze tie kolesa co mam teraz a tie co som mal su na tom vahovo cca rovnako,....kedze mam teraz oriigo m3...co niesu tazke kola,...a predtym som mal obycajne cize tazsie disky
M3driver napísal:tie vahy budu asi priblizne rovnake. origo je origo, ale predsalen, rozdiel 2" je dost. 19" su kovane a vzhladom k rozmeru vcelku lahke, ale 17" su zase o dost mensie! rozdiel v dynamike ale asi nepocitis, kedze mas aj sirku rovnaku, takze pohoda...
hlavne ze sa ti pacia!
btw. dufam ze sa niekedy dohodneme na nafoteni auta, ale to je OT...