takze po niejakej dobe ozivujem pribeh :) V prvom rade sa musim pochvalit ze konecne mi funguje rieadenie v BMW ziline sa to nakoniec podarilo urobit ,nakolko sa menilo cele nove riadenie za silnejsie :) chcem podakovat Matovi tu z klubu co ma grand coupe a prijmacemu technikovy v ziline on uz bude vediet o koho ide :).,lebo viem ze sleduje moj pribeh :)
dnes som konecne dal cierne drziaky na napoje, nakolko som menil len ciernu lisltu a nebolo to ono ,tak som objednal aj tie male listy co su na drziakoch a myslim ze je to lepsie :)
niejake fotky pridavam :)
Prílohy
image.jpg (92.59 KiB) 1951 zobrazení
Naposledy upravil/-a THX24 v Streda, 2. Júla 2014, 18:45, upravené celkom 1 krát.
Neviem Majo ,lebo som momentalne po tazkej operacii mesiac som bol v nemocnici a niejak sa este necitim na to ,ale mrknem termin a uvidim mozno by som aj prisiel ked bude pekne a budem ok :)
Budíky sú super ... aj celé auto. Najkrašia E90 na klube :)
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI EX - BMW E90 325xi EX - BMW E92 335xi - príbeh Ex - VW GOLF VI GTI Ex - BMW E92 330i - príbeh Ex - BMW E90 330i - príbeh Ex - Audi A3 8l 1.8T
Zelam rychle uzdravenie ..auticko je krasne ako v obyvacke. Daj potom info ci pojdes na Nivu...
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
Podla mna to spravili zamerne aby umelo skraslili a viac odlisili 5er od 3er (aby prinutili ludi priplatit za 5er ) Sranda ze az teraz som si to vsimol..