... všetko o BMW ...
Didymus napísal:Fuha a to som si chcel prave tieto kupit, su na ne po nete dobre ohlasy. Som zvedavy jak pochodis s reklamaciou, drzim palce. Ja mozem len odporucit Bridgestone RE050A, su to sice runflaty, ale co tie uz prezili na mojom aute, sa im az cudujem :)
xH4wK napísal:Ono neviem ale niekde som cital, ze tie bmw ktore prichadzaju z runflatmi maju na ne prisposobeny podvozok ... a ked tam das non runflat tak neviem ci to je najlepsi napad.. ale to som len niekde cital neviem na 100% :L)
Le Gend napísal:THX s tymi bublinami je to uz o zivot, to si uz musel citit, nie ?
Ja som mal nieco podobne s runflat bridgestonom 255/35R18, niekde tu na fore som daval aj fotku, no to mohlo byt aj po naraze, lebo bola prasknuta ta spevnena bocnica. Bola to mensia bozulka, ale zadne pasazierky ma uz upozornovali, ze im nieco pravidelne vibruje pod zadkami.
Drzim palce s reklamaciou, ale uz som pocul o pripade, ze prredajca odmietol reklamaciu a zakaznik musel ist za znalcom, aby mu potvrdil, ze to bola vyrobna vada.