... všetko o BMW ...
Martin46 napísal:decentne a pekne to lipko ...
p.s. Le Gend ma 330i?
p.s. 2 - ja som skusal dva roky dozadu spolu s 330d cca 280PS a v sprinte na cca 120 kmh bol benzin vzdy rychlejsi (potom Miro vyhodil kat. a DPH a situacia sa obratila)
p.s. 3 - dolezity je vystupny vykon a jeho priebeh, benzin dosiahne svoje maximum iba nakratko zatial co diesel sa medzi 3 až 4 tisic pohybuje vďaka turbu takmer vždy na maxime výkonu.
THX24 napísal:ano martin je to tam na pravom mieste :) dakujem velmi pekne za dodanie ,len jednu malickost si zabudol poslat ,ale to nevadi to je len detail ,nabuduce ti pripomeniem![]()
ano on ma 330i ... ale tak kazdy co siel so mnou mal asi DTC on![]()
ja to nechcem davat von a este aj tak to je v zaruke vsetko ...hlavne nechcem aby to dymilo ...

opytaj sa kludne, jeho auto malo aj pomerne uz zabehnuty motor to ma aj mna sameho prekvapilo ze to nedymilo, ja sam som sa bal davat von DPF atd ze to bude potom ako ZETOR no nastastie som sa mylil a je to uplne ppc.... a autu sa dycha lachsie.....citujem Donuza co aj mirovi robil Chip a dalsie veci , vsetky zbytocne veci na vyfuku maju ist prec co tam nemaju hladat aby sa autu lahsie dychalo ... 
mareko258 napísal:= vsetky zbytocne veci na vyfuku maju ist prec co tam nemaju hladat aby sa autu lahsie dychalo ...
voMacK napísal:
A horsie dychalo ludom okolo!

LCI spravilo na 3er strašne veľa.Miloš_E90_330i napísal:Nemám ťa rád. Kôli tebe chcem teraz nové auto. To tvoje je nenormálne. !LCI spravilo na 3er strašne veľa.